S
S E M İ H
Ziyaretçi
iyi gecelerUykum geldi beee, sabah erken kalkicam. Siz takılın
iyi gecelerUykum geldi beee, sabah erken kalkicam. Siz takılın
senin saati ileri alma itirazının altına kimse düşemez fatihim bil istedimSemih mantıklı bir itirazın yok ise saçmalıyorsun bil istedim.
Yönetim konuyla ilgili gerekli duyuruyu atmış ve sizin savunduğunuz destek mesajına dair keskin bir ifade yok.Medya nedir Eren?
Taraflı medya veya tarafsız medya derler bilirsin.
Medya patronu herhangi bir taraf belli etmemiş, sen diyorsunk ki gizli oylamada kime oy atmışsa, oylama gizli? Medya kimin lehine veya aleyhine propaganda yapmış oldu? Allah aşkına bu kadar basite indirgemeyin şu olayı.
Desteğe niye sormuyorsunuz? Sormamak sizin hatanız, hata yaptıysanız bedelini ödeyin.
Cevap merak ediyorsan cevabı orada.
kesinlikleYönetim konuyla ilgili gerekli duyuruyu atmış ve sizin savunduğunuz destek mesajına dair keskin bir ifade yok.
Sizin özelden sorup öğrendiğiniz konu sizi bağlar oyunun genel gidişatını değil.
senin saati ileri alma itirazının altına kimse düşemez fatihim bil istedim
O konuda itirazım hala devam ediyor
Aksini ispatlayamazsan benim için geçerliliği yok
Ben açıkça belli olan bir kuralı neden desteğe sorayım. Seçim bitiş saati 23.59dur ve Medya Patronu Kime Oy atmışsa desteklediği adayda odur. Seçimden önce atılan duyuru ortada wiki ortada. Sen kurnazlık yapıp desteğe soracaksın gerçi ordada net bir cevap yok ancak ordan aldığın cevapla buradan seçime yön vereceksin. Kurallar ortada konular ortada. Taraflı Tarafsız medya söyleminde çok komik seçim saatinde alınan bir medya tarafsızlık için mi alınıyor sende bunu düşünemiyorsun heralde. Benim itirazım budur ve kendi açımdan konuyu kapatıyorum. Seçim 23.59da bitmiştir kırmızı medya bende ya da E M İ R H A N da olması gerekmektedir. Duyuru atılmasının bir manası bulunmamaktadır oyunu attığı kişi zaten sistemde bellidir. Kolay gelsin mahmut hocam.Medya nedir Eren?
Taraflı medya veya tarafsız medya derler bilirsin.
Medya patronu herhangi bir taraf belli etmemiş, sen diyorsunk ki gizli oylamada kime oy atmışsa, oylama gizli? Medya kimin lehine veya aleyhine propaganda yapmış oldu? Allah aşkına bu kadar basite indirgemeyin şu olayı.
Desteğe niye sormuyorsunuz? Sormamak sizin hatanız, hata yaptıysanız bedelini ödeyin.
Cevap merak ediyorsan cevabı orada.
bildirimlerine bak vahiy mi iniyor bildirim mi iniyor görürsünSenin de dediğin gibi telefonunda ki saat bana vahiy mi iniyor?
Ben açıkça belli olan bir kuralı neden desteğe sorayım. Seçim bitiş saati 23.59dur ve Medya Patronu Kime Oy atmışsa desteklediği adayda odur. Seçimden önce atılan duyuru ortada wiki ortada. Sen kurnazlık yapıp desteğe soracaksın gerçi ordada net bir cevap yok ancak ordan aldığın cevapla buradan seçime yön vereceksin. Kurallar ortada konular ortada. Taraflı Tarafsız medya söyleminde çok komik seçim saatinde alınan bir medya tarafsızlık için mi alınıyor sende bunu düşünemiyorsun heralde. Benim itirazım budur ve kendi açımdan konuyu kapatıyorum. Seçim 23.59da bitmiştir kırmızı medya bende ya da E M İ R H A N da olması gerekmektedir. Duyuru atılmasının bir manası bulunmamaktadır oyunu attığı kişi zaten sistemde bellidir. Kolay gelsin mahmut hocam.
elli kere attım da anlar mı sence var mı o kapasite erenim
Diyelimki Valisin seçimde valininde katsayısı var valilerin hepsi duyurumu atacak.Peki panelde ki o butonlar niye var erenciğim? Süs olarak mı orada duruyor
Hayırlı geceler EREN avcı
iyi geceler kardeşim hak aramak böyle bir şeyBen gidiyom iyi geceler, hadi size iyi tartışmalar
Evet Savunuyorum seçimin sonucunu o belirleyecek 23.59.00 da medya sizdeyse seçim sonucuna okeyim değilse sende okey ol. Duyuru attı atmadı olayına girme ortada böyle bir kural yok.Yahu 23:59:00 ile 23:59:59 arasında 58 saniye var. 58 saniye de 15 defa el değiştirdi. Bunu mu sunuyorsun gerçekten? Bu işe hiç girmiyoruz farkındaysan bu işi loglar çözer.
Diyelimki Valisin seçimde valininde katsayısı var valilerin hepsi duyurumu atacak.
Evet Savunuyorum seçimin sonucunu o belirleyecek 23.59.00 da medya sizdeyse seçim sonucuna okeyim değilse sende okey ol. Duyuru attı atmadı olayına girme ortada böyle bir kural yok.
senin itirazın duyuru mu? bana duyuru kelimesi geçen bi tane fotoğraf at şuraya medya ile ilgili fatih şu kadar konuşacağına. Ben sana elli tane fotoğraf attım hâlâ tutulur bi kanıtın yok. Hakkını aramayı öğren öyle gel bir dahakine.Bak duyuru demiyorum , hala bakmamışsın bile konuşuyorsun. Al şu medyayı bir tekrar bak rica ediyorum.
Valiye açılan bir ekran değil aşağıdaki buton.
Medyayı tekrar alamam taşım bitti 🥹Bak duyuru demiyorum , hala bakmamışsın bile konuşuyorsun. Al şu medyayı bir tekrar bak rica ediyorum.
Valiye açılan bir ekran değil aşağıdaki buton.