45. DÖNEM GENEL KURMAY BAŞKANI SEÇİMİ MEDYA PATRONLARI İTİRAZLARI. (4 Kişi İçeride)

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Ekli dosyayı görüntüle 16058

bu kısımlar kullanılmak üzere konulmuşlardır 23:59 da tembellik yapıp bütün parti ve ittifaka hurrraaa sadece satın alma tuşuna basıp ilkokul 1.sınıftaki gibi birinç birinç demek için yapılmamıştır daha önce 23:59 parti haksız ve emek çalıcı parti geçişileri nasıl engellendiyse medya patronunun haksız yere 10 oy kullanıp koca bir seçimin dengesini değiştirmeside bu panel sayesinde engellenmiştir
Sen Ben Kaan enayimi yani , medya aldıktan sonra gittik duyuru geçtim . Okumuyorlar aga okumuyorlar

E

E.A.

Ziyaretçi
Aktif Medya Patronunun OYU katsayı sistemine göre değerlendirilecektir.

Ekli dosyalar

• IMG_3531.jpeg
    IMG_3531.jpeg
    184.5 KB · Görüntüleme: 25

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
İtiraz 1- mirfewiron- hesap silinmiştir.
Yusuf Serdal Başkan - banlanmış.

Bu 2 oyun geçmişteki uygulamalar da göz önünde bulunarak direkt olarak silinmesi ricamızdır.

İtiraz 2- Medya kuruluşları aktifleştirilme duyurusu ve ekteki görselde de görüleceği üzere medya patronu bir adayı örnek göstermelidir ki bu sayede medya abonelerine bu adaya dair bildiride bulunmalıdır. (İbare medya kuruşları bildirisinde de mevcuttur) ki kontrol panelinde de bu buton ve kutucuk kodlanmış mevcut biçimdedir. Bu kutucuk sayesinde medya kuruluşları alanında patronun desteklediği aday gözükmektedir. Başka şekilde ne bekliyorsunuz adam medya patronu olup tüm üyelere tek tek mesaj mı atsın :)

İtiraz 3- Herkes tarafından biliniyor ki geçmiş seçimlerde defalarca 23:59:59 da bile atılan oylar kabul edilmiştir. Şimdi işinize gelince seçim 23:59 da bitiyor gibi söylemler eski oyunculara yakışmıyor :)

İtiraz 4- logların kontrol edilerek medya adayı işaret etmiş medya patronunun tüm basamakları tamamlamış patron olarak sayılması ricamızdır.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-06-14-00-43-39-468_net.shrin.baskan.jpg
    Screenshot_2024-06-14-00-43-39-468_net.shrin.baskan.jpg
    365.9 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_0142.png (1).jpg
    IMG_0142.png (1).jpg
    696.2 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_0148.png (1).jpg
    IMG_0148.png (1).jpg
    646.4 KB · Görüntüleme: 12
  • Screenshot_2024-06-14-00-43-39-468_net.shrin.baskan.jpg
    Screenshot_2024-06-14-00-43-39-468_net.shrin.baskan.jpg
    365.9 KB · Görüntüleme: 20

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Başkanonline sistemi ne dediyse o yapılmıştır ne bir eksik ne bir fazla zaten açıklanan loglarda kimlerin aldığıda kazandığıda yazıyor itirazımı ettim sonucunu bekliyorum kazanan arkadaşı tebrik ederim güzel bir seçim oldu

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
ayrıca fatihin destekle konuşmaları bana Allah tarafından vahiy mi geliyor arkadaşlar?

Elin kolun mu bağlı? Seçim başa baş gidiyor, paykaşılan duyuruyu görmüyorsun, desteğe sormuyorsun? Allah aşkına napıyorsun sen?

E

E.A.

Ziyaretçi
İtiraz 1- mirfewiron- hesap silinmiştir.
Yusuf Serdal Başkan - banlanmış.

Bu 2 oyun geçmişteki uygulamalar da göz önünde bulunarak direkt olarak silinmesi ricamızdır.

İtiraz 2- Medya kuruluşları aktifleştirilme duyurusu ve ekteki görselde de görüleceği üzere medya patronu bir adayı örnek göstermelidir ki bu sayede medya abonelerine bu adaya dair bildiride bulunmalıdır. (İbare medya kuruşları bildirisinde de mevcuttur) ki kontrol panelinde de bu buton ve kutucuk kodlanmış mevcut biçimdedir. Bu kutucuk sayesinde medya kuruluşları alanında patronun desteklediği aday gözükmektedir. Başka şekilde ne bekliyorsunuz adam medya patronu olup tüm üyelere tek tek mesaj mı atsın :)

İtiraz 3- Herkes tarafından biliniyor ki geçmiş seçimlerde defalarca 23:59:59 da bile atılan oylar kabul edilmiştir. Şimdi işinize gelince seçim 23:59 da bitiyor gibi söylemler eski oyunculara yakışmıyor :)

İtiraz 4- logların kontrol edilerek medya adayı işaret etmiş medya patronunun tüm basamakları tamamlamış patron olarak sayılması ricamızdır.
İtiraz 2nin cevabı seçimden önceki son medya patronu duyurusudur. İtiraz 3ün cevabı seçim ekranında seçim bitiş tarihinim 23.59 olduğudur. Uzun ballandırılmış yazılarınızla sadece üyelerini kandırırsın.

S

S E M İ H

Ziyaretçi
İtiraz 2nin cevabı seçimden önceki son medya patronu duyurusudur. İtiraz 3ün cevabı seçim ekranında seçim bitiş tarihinim 23.59 olduğudur. Uzun ballandırılmış yazılarınızla sadece üyelerini kandırırsın.
kesinlikle

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı

Görmedim- Duymadım - Bilmiyorum 🤣

E

E.A.

Ziyaretçi

Görmedim- Duymadım - Bilmiyorum 🤣
İşaret ettiği aday belirgin olur diyor oyla ilgili bir yazı kural yok burada ancak
Burada da yazdığı gibi seçim bitiş saatinde medya patronun OYU katsayıya dahil edilecektir.

S

S E M İ H

Ziyaretçi
İşaret ettiği aday belirgin olur diyor oyla ilgili bir yazı kural yok burada ancak
Burada da yazdığı gibi seçim bitiş saatinde medya patronun OYU katsayıya dahil edilecektir.
en azından medyanın kimde kaldığını biliyorlar da duyurudan yürümeye çalışıyorlar ama yürüdükleri şey ortada yok :)

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı

Medya nedir Eren?
Taraflı medya veya tarafsız medya derler bilirsin.
Medya patronu herhangi bir taraf belli etmemiş, sen diyorsunk ki gizli oylamada kime oy atmışsa, oylama gizli? Medya kimin lehine veya aleyhine propaganda yapmış oldu? Allah aşkına bu kadar basite indirgemeyin şu olayı.

Desteğe niye sormuyorsunuz? Sormamak sizin hatanız, hata yaptıysanız bedelini ödeyin.

Cevap merak ediyorsan cevabı orada.

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Medya nedir Eren?
Taraflı medya veya tarafsız medya derler bilirsin.
Medya patronu herhangi bir taraf belli etmemiş, sen diyorsunk ki gizli oylamada kime oy atmışsa, oylama gizli? Medya kimin lehine veya aleyhine propaganda yapmış oldu? Allah aşkına bu kadar basite indirgemeyin şu olayı.

Desteğe niye sormuyorsunuz? Sormamak sizin hatanız, hata yaptıysanız bedelini ödeyin.

Cevap merak ediyorsan cevabı orada.
fatih 5. kere atıyorum bir daha oku

AKTİF MEDYA PATRONUNUN OYU KATSAYI SİSTEMİNE GÖRE DEĞERLENDİRİLECEKTİR.
Screenshot_2024_0614_010625.jpg