Nasıl özledim bir bilsem, hergun yollarını gözlüyorumee kadircim kıymetimi bilmezsen özlersin demiştim açsçaçsçaçsçs
Nasıl özledim bir bilsem, hergun yollarını gözlüyorumee kadircim kıymetimi bilmezsen özlersin demiştim açsçaçsçaçsçs
Bu hakaret değil mi acaba?yersen
Az önce bana terbiyeli ol diyene bak. Hem bu ne Allah aşkına anaokuluna mı gidiyorsun abisiBiz ileri zekalıyız seni geri. zekalısın
bir şahsi başarısı olmayan insanların banını izlemek hoşuma gidiyor zevkler ve renklerKendi şahsınıza hakaret edilerek kuralların aşılmasının hoşunuza gittiğini bilmiyordum.
Bize terbiyesizlik yapana biz şeker kolonya mı vercektik acaba?Az önce bana terbiyeli ol diyene bak. Hem bu ne Allah aşkına anaokuluna mı gidiyorsun abisi
yersen: dediğine inanmadım, tekrar dene.Bu hakaret değil mi acaba?
Sadettin kafan felan mı güzel, yoksa bişey felan mı içtin sen doğru söyle bu abin kimseye söylemezSeninkiler sana kızıyo herhalde ondan bu sinirin
Sadistliğinizi bilmiyordum.bir şahsi başarısı olmayan insanların banını izlemek hoşuma gidiyor zevkler ve renkler
Tamam en kültürlü sensin tamam anladık.yersen: dediğine inanmadım, tekrar dene.
Jargon öğrenmek istersen seve seve yardımcı olurum
Senden büyük ama ablan o senin, tabi ki vericeksin terbiyesiz terbiyesiz konuşma bir daha duymimBize terbiyesizlik yapana biz şeker kolonya mı vercektik acaba?
kelime darcığınızın bu kadar dar olduğunu bilmiyordumSadistliğinizi bilmiyordum.
Kim kime emir veriyor bu nasıl bir üslup???Senden büyük ama ablan o senin, tabi ki vericeksin terbiyesiz terbiyesiz konuşma bir daha duymim
Hadi çocuk uykuya senin saatin gelmedi mi?Tamam en kültürlü sensin tamam anladık.
Naparsın abimSenden büyük ama ablan o senin, tabi ki vericeksin terbiyesiz terbiyesiz konuşma bir daha duymim
Sizin gibileri için dar olanı yetiyor evet.kelime darcığınızın bu kadar dar olduğunu bilmiyordum
Seni hiç alakadar etmezNaparsın abim