keşke karsımda bozacağım kişilikler görsem abim beBozma şunları artık ya![]()
keşke karsımda bozacağım kişilikler görsem abim beBozma şunları artık ya![]()
şaşırmamŞimdide adamların Meclis Başkanına darbe yapacan ben Darbeyi oylamaya bi götürimde gör. Tekliflere açığım @Kadir Aydın
Ben pes ediyorum bundan bir halt olmaz
MqnwkqnwnqkqwkmwdkBen pes ediyorum bundan bir halt olmaz
( dipnot : yapma )şaşırmam![]()
Şimdi bunlar ob için bizim kapımıza geldiğinde oy dilenmek.ve ittifak olmak için. Bizde dedikki biz darbe yapicaz bizi salın dedik. Onlarda bize yapın dediler bizde adam sandık inandık ne bilelim öyle olmadiklarinidışardan bakınca öyle içerde ne dediniz bilmiyorum
Hocam reçeteye ne yazicazBen pes ediyorum bundan bir halt olmaz
Şimdi bunlar ob için bizim kapımıza geldiğinde oy dilenmek.ve ittifak olmak için. Bizde dedikki biz darbe yapicaz bizi salın dedik. Onlarda bize yapın dediler bizde adam sandık inandık ne bilelim öyle olmadiklarini
Hdjdjdjdjjdjd ağlayarak günlüğüne yazabilirsin.Şimdi bunlar ob için bizim kapımıza geldiğinde oy dilenmek.ve ittifak olmak için. Bizde dedikki biz darbe yapicaz bizi salın dedik. Onlarda bize yapın dediler bizde adam sandık inandık ne bilelim öyle olmadiklarini
Şimdide adamların Meclis Başkanına darbe yapacan ben Darbeyi oylamaya bi götürimde gör. Tekliflere açığım @Kadir Aydın
şaşırmam![]()
elleri kolları bağlıyoruz 10 saatlik ömer baba klibini izletiyoruz iyileşirHocam reçeteye ne yazicaz
Gerek yok , bizde darbeyi onaylariz. Demokrasi diye, seçimle.gelen seçimle gider diye yalan naralar atmayiz bro neyse o darbeyse darbeŞimdide adamların Meclis Başkanına darbe yapacan ben Darbeyi oylamaya bi götürimde gör. Tekliflere açığım @Kadir Aydın
Çok ağır kaldıramaz ama olsun yazdımelleri kolları bağlıyoruz 10 saatlik ömer baba klibini izletiyoruz iyileşir
5 10 20 parti de olsak senin teklifin makul gelse sana gelirdi napalımSiz ikiniz bir ömür ufacık partilerin hepsine muhtaçsinizdaha çok uğraşırsınız
![]()
Duyarınıda kastığına göre bugünlük sana ayrılan sürenin sonuna geldik. Yarın tekrar buluşalım üstün çizilmezseGerek yok , bizde darbeyi onaylariz. Demokrasi diye, seçimle.gelen seçimle gider diye yalan naralar atmayiz bro neyse o darbeyse darbe
darbeyi onaylıyorsun yaniGerek yok , bizde darbeyi onaylariz. Demokrasi diye, seçimle.gelen seçimle gider diye yalan naralar atmayiz bro neyse o darbeyse darbe
bu kadar güzel kıvırtıp bize dansözlüğü öğretemediler gitti ne beceriksiz adamlar bunlarGerek yok , bizde darbeyi onaylariz. Demokrasi diye, seçimle.gelen seçimle gider diye yalan naralar atmayiz bro neyse o darbeyse darbe
5 10 20 parti de olsak senin teklifin makul gelse sana gelirdi napalım
Ufacık partiler canını sıkmış anlaşılan boşver dert etme biz uğraşırızSiz ikiniz bir ömür ufacık partilerin hepsine muhtaçsinizdaha çok uğraşırsınız
![]()
Ufacık partiler canını sıkmış anlaşılan boşver dert etme biz uğraşırız