Yap sen o yolu ama adımı karıştırma b3n kimsenin hendeklerinde takilmamYaparım sana yol sıkıntı yok asfalta senin adını vereceğim
Yap sen o yolu ama adımı karıştırma b3n kimsenin hendeklerinde takilmamYaparım sana yol sıkıntı yok asfalta senin adını vereceğim
Yapacam yapacamYap sen o yolu ama adımı karıştırma b3n kimsenin hendeklerinde takilmam
Maalesef karim senin gibi internete kendine koca arıyanlardan değil üzüldüm lan senin için 3 günlük yas ilan ediyorum onursuz naz içinYanlış platformdasın, karını da böyle platformlarda buldun galiba. Üzüldüm senin adına.
Bende karın için yas ilan edeyim. Mâlum kendisiyle ilgilenmeyen oyunda yaşadığı kuyruk acısıyla ilgilenen bir kocası var...Maalesef karim senin gibi internete kendine koca arıyanlardan değil üzüldüm lan senin için 3 günlük yas ilan ediyorum onursuz naz için
Senin gibi bir karım olmadığına bin kez şükürler olsun onu bunu bilmem de neden atıldın asil Türk partisinden neden hainlik yaptın kızımBende karın için yas ilan edeyim. Mâlum kendisiyle ilgilenmeyen oyunda yaşadığı kuyruk acısıyla ilgilenen bir kocası var...
AferinYapacam yapacam
Sana üzülmüyorum zaten karına üzülüyorum. Senin gibi kocası varSenin gibi bir karım olmadığına bin kez şükürler olsun onu bunu bilmem de neden atıldın asil Türk partisinden neden hainlik yaptın kızım
Senin adını millet basın diye yapıyorum sevindi garibim zavallı bebekAferin
Sana koca arıyordum Mahmut bey banladiSana üzülmüyorum zaten karına üzülüyorum. Senin gibi kocası var
Orijinal hesabınla gelecek cesareti bulamadın mı, yoksa banlandın mı nflsmcldmc
Bana koca mı arıyordun yoksa karına kuma mıSana koca arıyordum Mahmut bey banladi
Sana ve ecladina yetecek kadar param var üzülme kendine ağla senin neyin var onu söyle banaSana üzülmüyorum zaten karına üzülüyorum. Senin gibi kocası var
Orijinal hesabınla gelecek cesareti bulamadın mı, yoksa banlandın mı nflsmcldmc
Parasiyla kendini övünen görmemiş ekliyorum buraya cnslmgpdmgldlgSana ve ecladina yetecek kadar param var üzülme kendine ağla senin neyin var onu söyle bana
Biz böylelerine görmemiş diyoruz ahmet, ahmet mi diyeyim yoksa sen mi gerçek ismini söylemek istersinSana ve ecladina yetecek kadar param var üzülme kendine ağla senin neyin var onu söyle bana
Dikkat et yol kapanmasın altinokgibi dbdhdhdhsjSenin adını millet basın diye yapıyorum sevindi garibim zavallı bebek
Biz böylelerine görmemiş diyoruz ahmet, ahmet mi diyeyim yoksa sen mi gerçek ismini söylemek istersin
Zamanında iyi soktu altın ok size makaminiz yoktuDikkat et yol kapanmasın altinokgibi dbdhdhdhsj
Şimdi de altın ok kapandı yine de makamımız var demek ki makam kazanmak için rahmetli ok pardon altın oka ihtiyacımız yokmuşZamanında iyi soktu altın ok size makaminiz yoktu
Ama şimdi ne kaldı?Zamanında iyi soktu altın ok size makaminiz yoktu