51. Dönem Milli Harekât Partisi Adayımız (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan N A Z
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Ahmet Kaya

Ziyaretçi
Yanlış platformdasın, karını da böyle platformlarda buldun galiba. Üzüldüm senin adına.
Maalesef karim senin gibi internete kendine koca arıyanlardan değil üzüldüm lan senin için 3 günlük yas ilan ediyorum onursuz naz için

N

N A Z

Ziyaretçi
Maalesef karim senin gibi internete kendine koca arıyanlardan değil üzüldüm lan senin için 3 günlük yas ilan ediyorum onursuz naz için
Bende karın için yas ilan edeyim. Mâlum kendisiyle ilgilenmeyen oyunda yaşadığı kuyruk acısıyla ilgilenen bir kocası var...

A

Ahmet Kaya

Ziyaretçi
Bende karın için yas ilan edeyim. Mâlum kendisiyle ilgilenmeyen oyunda yaşadığı kuyruk acısıyla ilgilenen bir kocası var...
Senin gibi bir karım olmadığına bin kez şükürler olsun onu bunu bilmem de neden atıldın asil Türk partisinden neden hainlik yaptın kızım

N

N A Z

Ziyaretçi
Senin gibi bir karım olmadığına bin kez şükürler olsun onu bunu bilmem de neden atıldın asil Türk partisinden neden hainlik yaptın kızım
Sana üzülmüyorum zaten karına üzülüyorum. Senin gibi kocası var 😄
Orijinal hesabınla gelecek cesareti bulamadın mı, yoksa banlandın mı nflsmcldmc

A

Ahmet Kaya

Ziyaretçi
Sana üzülmüyorum zaten karına üzülüyorum. Senin gibi kocası var 😄
Orijinal hesabınla gelecek cesareti bulamadın mı, yoksa banlandın mı nflsmcldmc
Sana ve ecladina yetecek kadar param var üzülme kendine ağla senin neyin var onu söyle bana

A

Ahmet Kaya

Ziyaretçi
Mutanti nerdesin oğluşum gel gel bul beni sırtındaki 14 lukge güvenme iş vereyim sana vitamin al büyü Allah büyüktür

A

Ahmet Kaya

Ziyaretçi
Neymiş bulacak beni ulan murat sen benim sikimi yiyemezsin bide beni kalkıp gotune 14 mermilik tabanca koyup beni tehdit mi ediliyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...