Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın güldürdün biziNeymiş bulacak beni ulan murat sen benim sikimi yiyemezsin bide beni kalkıp gotune 14 mermilik tabanca koyup beni tehdit mi ediliyorsun
Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın güldürdün biziNeymiş bulacak beni ulan murat sen benim sikimi yiyemezsin bide beni kalkıp gotune 14 mermilik tabanca koyup beni tehdit mi ediliyorsun
Sizin gibi onun bunun çocuğu değil altın ok üyeleri bizde adama önce şeref öğretiriz sizin gibi menfaat peşinde değilizAma şimdi ne kaldı?
Altin ok ta,boş bir okta
Yemedi mı muroş hadi gel canım şekerim bilet alayım mı sanaAllah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın güldürdün bizi
Al lan bilet param yok hadi parasını sonra gönderirim sana İş bittikten sonra paranı alırsın memnun kalırsamYemedi mı muroş hadi gel canım şekerim bilet alayım mı sana
Türkçe öğren yavaşakAttım Ok’u Yakala kırmençe
Adam Türkçe konuşmamış la senin dilden konuşmuş anlarsın senTürkçe öğren yavaşak
Sen Türkçe bilmiyorsun bildiğin dilden konuşalım kuzukiriTürkçe öğren yavaşak
Sana sordum cevap veremedin şekerim bunuda yaz kafana paran kadar konuşParasiyla kendini övünen görmemiş ekliyorum buraya cnslmgpdmgldlg
Gire keriSen Türkçe bilmiyorsun bildiğin dilden konuşalım kuzukiri
Türkçede iyi Kürtçemde baya iyi amcik kırma koluSen Türkçe bilmiyorsun bildiğin dilden konuşalım kuzukiri
Bihêle ez li diya te Sînan Sevîm bixim, fehm bike lawo, ez bavê te meSen Türkçe bilmiyorsun bildiğin dilden konuşalım kuzukiri
O kadar seviyesizsin ki bu seviye ile bir daha konusma bile senin gibi tutarsızca küfür edenlerin bir daha bu ortama girmeside söyleyeceğide yokturSizin gibi onun bunun çocuğu değil altın ok üyeleri bizde adama önce şeref öğretiriz sizin gibi menfaat peşinde değiliz
Şerefin kadar konuş evlatO kadar seviyesizsin ki bu seviye ile bir daha konusma bile senin gibi tutarsızca küfür edenlerin bir daha bu ortama girmeside söyleyeceğide yoktur
Şeref mi altın oktan öğrendiginiz şeref ok tan ogrendiginzi şerefte sizin gibi çakma kahramanlardan çıkar
Önce şerefi öğren sonra konuş şeref dediğin şey senin yaptığın gibi lafla değil davranışla kazanılır şerefe göre konusacaksak sen terk et burayıŞerefin kadar konuş evlat
Hayırlı olsun @Sinan SEVİM başarılar diliyorum.Oyun Başkanlığı adayı olarak bu sorumluluğu üstlenme cesaretine, liderlik vasıflarını ve topluluğumuza katkıda bulunma isteğini ortaya koyduğu için Genel Başkanımız olan Sinan başkan ile gurur duyuyoruz.
Bu süreçte hem kendine hem de etrafında bulunan insanlara ilham kaynağı olacağını her birimiz biliyoruz. Bu yolda Milli Harekât partisi olarak Sinan Başkanımızın yanında olduğumuzu belirtmek isteriz..
Milli Harekât partisi olarak oyun başkanı adayımız olan genel başkanımız Sinan SEVİM başkana seçimde başarılar diliyoruz..
Aynn knks evdeyizAras kargo
Bir bayan ile nasıl konuşulacağını öğren lan başta. Bende senin ecdadını değil soyunu sopunu alacak para var kimsen açığa vur kendini.Sana ve ecladina yetecek kadar param var üzülme kendine ağla senin neyin var onu söyle bana
fkkdkdkdndmdkksAttım Ok’u Yakala kırmençe