İLK ADIMA yeni isim önerim var sayın @Alparslan
Teşekkur ederim Sayın SavcımXəlil başkanımı en içten dileklerimle kutluyor görevinde başarılar diliyorum.
Oyun Savcısı
Teşekkür ederim başkanım eyvallahXelil başkanım tebrik ederim diğer aday kılıçdaroğlunu da tebrik ederim
oluyo öyle şeyler kardeşim biri kazanır biri kaybeder Teşekkur ederim kardeşim var olasınYa anlamadım Hayla Gülüyorum Adam 2 Seçimde Aynı Oy Aldı Ben @Sinan SEVİM yerinde olsam kesin daha fazla oy alırım
@Xalil Xalilzade Tebrik ediyorum Can Gardaşım
Diriliş İttifakı çatısı altında birleşen büyük bir irade ve azimle, ortak adayımız Xəlil Xəlilzadə başkanımızın Oyun Başkanlığı seçimlerini kazanmasından dolayı gurur ve mutluluk duyuyoruz. Bu zafer, birlik ve beraberliğimizin, kararlılıkla ilerlediğimiz güçlü hedeflerin en somut göstergesidir.
Sayın Xəlil Xəlilzadə , dostlarımızın desteğiyle bu önemli görevi üstlenerek gençliğin, adaletin ve toplumsal dayanışmanın sesi olmayı başarmıştır. Hayırlı, uğurlu ve kutlu olsun Allah utandırmasın.
Seçim sürecinde emeği geçen tüm gönüllülerimize, destek veren başkanlarımıza ve Diriliş İttifakı’nın tüm bileşenlerine en derin teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Bu başarı, sadece bir başlangıçtır. Ortak değerlerimizle yeni bir dönemi şekillendirecek, gençliğin enerjisi ve vizyonuyla daha güçlü bir gelecek inşa edeceğiz. Hep birlikte, ortak akıl ve dayanışma içinde büyük işler başaracağız.
Yaşasın Diriliş İttifakı! Yaşasın Yükselen Gençlik Partisi!
Sevgi ve Saygılarımızla,
Yükselen Gençlik Partisi Parti Yönetimi
Ekli dosyayı görüntüle 19367
Hayırlı olsun @Xəlil Xəlilzadə Başkanım Tebrik ederim
Hayırlı olsun reis tebrikler
@Xəlil Xəlilzadə
Tesekkur ederim baskanlarim@Xəlil Xəlilzadə Yeni görevinde başarılar hayırlı olsun
Çox sag ol var qardasimTəbriklər qardaşım Xəlil bol uğurlar arzulayıram sənə
@Sevim AYDIN baskanim yaptı eline emeğine saglikEkli dosyayı görüntüle 19368
logo güzelmiş bu arada kim yaptıysa eline sağlık
Rica ederim@Sevim AYDIN baskanim yaptı eline emeğine saglik
Çayı telefona püskürttüm jsjsjXelil başkanım tebrik ederim diğer aday kılıçdaroğlunu da tebrik ederim
Darısı başına baskanimHadi bakalım darısı bizim başımıza gelsin diyelim