Teşekkür ederim reis var olasınHayırlı olsun reisim görevinde başarılar dilerim, Cumhurbaşkanlığı en çok sana yakıştı @Xəlil Xəlilzadə
Teşekkür ederim reis var olasınHayırlı olsun reisim görevinde başarılar dilerim, Cumhurbaşkanlığı en çok sana yakıştı @Xəlil Xəlilzadə
Təşəkkür edirəm dəyərli həmvətənim Məclis başqanı olmanda bizləri qururlandirir sənidə təbrik edirəm görəvində başarılar diləyirəmSayın @Xəlil Xəlilzadə , oyun başkanlığı seçimlerinde gösterdiğiniz başarıdan dolayı sizi gönülden tebrik ederim. Hemvetenim olarak bu başarıyı görmek beni ayrıca gururlandırdı. Yeni dönemde adil, yenilikçi ve tüm oyuncular için keyifli bir yönetim sergileyeceğinize inanıyorum. Başarılarınızın devamını dilerim
Hesabının silinmesini talep eden bir üyenin ismini değiştirmesi ilginç.Oyun yönetimi KVKK kapsamında tüm verilerimi silmesini talep ediyorum.
@BaşkanOnline ilgili aday için kayıp bonusu talep ediyoruz.Parayibasanbaskanolamıyor
Kusura bakmayın senelik bonus bulunmamaktadır@BaşkanOnline ilgili aday için kayıp bonusu talep ediyoruz.
Mümkün müdür acaba???
Dirilişi sıraya dizmen geldi aklıma skkssjsjsjwjsjburdan sayın @Dirilişİttifakı mensubu partilere ve parti başkanlarına sesleniyorum.
Her seçimi kazanmak sıkmadı mı?
Aramızda 2 takım oluşturalım Diriliş A Diriliş B olarak
Torbaya şu parti isimlerini atalım
Asil Türk
Azerbaycan Türk Birliği
Yükselen Gençlik
Özgürlük İrade
Uyanış
oyuna getirelim rekabeti bu karşıdaki arkadaşlar yapamıcak bunu yoksa zevk alalım biraz ya.
Ne dersiniz?