Nope kabul edilmedi normal yazsan üzülmem merak etme ama burada wp den yazdiklarini yazabilcegini sanmıyorumSonra ben sana yazınca , üzülüyorsun. Bence sen herşeye çok karışma ki bende sana karışmayayım olur mu
Nope kabul edilmedi normal yazsan üzülmem merak etme ama burada wp den yazdiklarini yazabilcegini sanmıyorumSonra ben sana yazınca , üzülüyorsun. Bence sen herşeye çok karışma ki bende sana karışmayayım olur mu
hayatının her anında yoğun olan bir insan mısın Ekrem abi kasmışsındır allah korusun ailevi veya sağlık problemin çıkmıştır 2-3 gün bakamazsın olamaz mı?Valla kimse kusura bakmasın arkadaşlar. Başkan şov yapmak için son saniyeye bırakmış oyunu.
Dediğiniz kadar yoğunsa nasıl olduda bu 9 oy katsayısı alacak kadar kastı oyunu. Birbirimizi yemeyelim burda.
Sen neden her şeye atlıyorsun seninle konuşan mı varAdamın babasını niye karıştırıyon kardeş tanıyın mu
İşte bunu anlatamıyorumArkadaşlar partisini geçtim sizin parti veya başka bi parti farketmez. Resmi duyuru da 23.59 diyor bitiş sürecine. Arkadaş 50 saniye gecikmeli oy kullanmış zaten. Sms gelse bile resmi olarak verilen 23.59 saati'nin, yani bitiş saatini geçmiş. Resmi olarak zaten her türlü geçersiz.
Hocam bu arada arada kaynamasın her sorumlu vatandaş gibi
Seni ciddiye alan yoktu bende biraz rollen diye izin verdim işteSen neden her şeye atlıyorsun seninle konuşan mı var
Abi ben 23.58.55 de kullanacam ama 23.59 u gecince degilMilli Gençlikte ciddiyet esastır lütfen. Reylerimizi zamanında verelim
Puan kasmaktan oy kullanmaya vakti olmayan. Koca yürekli adamVakti yokdu adam cok yogun ne yapsin gec kullandi = adamin 9 katsayisi gercegi
Taktiyk yapacam abiiiiMilli Gençlikte ciddiyet esastır lütfen. Reylerimizi zamanında verelim
Dur geliyorum bekle senNope kabul edilmedi normal yazsan üzülmem merak etme ama burada wp den yazdiklarini yazabilcegini sanmıyorum
Denizim ama harbi arkadaş çelişmiş kendisiyle dediğin gibiyse can feda ama 9 oy katsayı alacak kadar kasabiliyorsa bi 10 dk önce kullanabilirdi oyu behayatının her anında yoğun olan bir insan mısın Ekrem abi kasmışsındır allah korusun ailevi veya sağlık problemin çıkmıştır 2-3 gün bakamazsın olamaz mı?
Engellerim kiDur geliyorum bekle sen
TDK afk oldu gece gece yazılanları okuyorumPuan kalmaktan oy kullanmaya vakti olmayan. Koca yürekli adam
Kaçma bakEngellerim ki
inan zor ulaştım son dakika beni tanıyorsun.Denizim ama harbi arkadaş çelişmiş kendisiyle dediğin gibiyse can feda ama 9 oy katsayı alacak kadar kasabiliyorsa bi 10 dk önce kullanabilirdi oyu be
Düzelttim tekrar okuTDK afk oldu gece gece yazılanları okuyorum
Kaçmam dedimKaçma bak
Aynen Abdi kardeşSeni ciddiye alan yoktu bende biraz rollen diye izin verdim işte