53 dönem oyun başkanı Ekrem Başkan ile olan röportajımız (2 Kişi İçeride)

Uluslararası Medya

Uluslararası Medya
Vatandaş
53 dönem oyun başkanı
E K R E M başkan ile röportajımız

1. Kendini bize tanıtır mısın

Cevabı: Merhabalar adım Ekrem 33 yaşındayım

2. En sevdiğin oyuncu kim?

Cevabı: sevdiğim arkadaşları isim vererek sıralandıramam. sevdiğim çok isim var oyunda:)

3. Nefret ettiğin bir oyuncu var mı?

Cevabı: var eski yükselen partisinin yönetim kurulu üyelerinin hepsi.

4. Oyundaki en büyük pişmanlığın ne oldu?

Cevabı: oyundaki en büyük pişmanlığım yükselen partisine katılıp onlarla yol yürümem.

5. Oyunda seni çok zorlayan bir karar aldın mı?

Cevabı: oldu yükselen gençlik partisinin benim Milli Savunma Bakanı adayı gösterdiği zaman daha seçim başlamadan çekildim.

6. Oyunda İyi ki yaptığım dediğin bir şey var mı?

Cevabı: Altınok partisine katılma kararım.

7. Kendi partin dışında ideolojisini en beğendiğin hangisi Parti hangisi?

Cevabı: Göktürk:) işin şakası bir yana uyanış övip ve bozkurt partisini tebrik ediyorum.

8. Seni en çok kışkırtan oyuncu kim?

Cevabı: Sevim Aydın

9. Sence kendini yüksekte gören bir oyuncu var mı?

Cevabı: bunun da cevabı Sevim Aydın sorsan Bütün oyununu yönettiğini sanır.

10. Abuzeyt'den daha fazla koltukta oturmak nasıl bir duygu

Cevabı: abuzeyt benim kardeşimdi. Ona yapılanlar kesinlikle etik değildi. Ama abuzeyt darbeyi yapanlardan daha karakterli olduğunu meclis seçimleri ile birlikte oyun başkanlığını tekrar kazanacağımızı bildiği halde oyuna tekrar dönüp oyun başkanlığını istemeyerek gösterdi kabul etseydi oyun başkanı yeniden o olacaktı.

11. Son olarak seçimlerdeki partisiz aday mevzusu hakkında ne düşünüyorsunuz.

Cevabı: Türk Ulus partisinin kirli planları bunlar bizde mecburen müdahale etmeye çalışıyoruz bunlarla bazı üyeleri sırf beni adaylık potasına sokmak için 48 saat Oyuna girmedi böyle numaralara gerek yok .

53. Dönem oyun başkanı
E K R E M

Kendisine röportajımıza katıldığı için teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Uluslararası Medya

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Elinize sağlık. Sevim Aydın bir markadır. Lütfen yorumlara dikkat edelim. Oyunun en bilgili en çalışkanı. En fedakar, en dürüst ,en hakkaniyetli, vergi kraliçesi, gecelerin yargıcı ordinaryus bajgan

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Bütün oyunu yönettiğimi düşünmüyorum ama bu kadar battığıma göre birşeyler başarmışım demektir. Ha bi de baktık ki sıkıntılı politikalarınız var istifa etmeyi beceremediğiniz gibi aday çıkarmayı da beceremezsiniz diye size yardımcı olalım dedik iyilikte yaramıyor çok ayıp 😂
ADAYIMIZ YOK BİZ BECERİKSİZİZ. AMA SİZ KORKAKSINIZ :)

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
ADAYIMIZ YOK BİZ BECERİKSİZİZ. AMA SİZ KORKAKSINIZ :)
Orası belli ama birşeyler becermek istiyorsanız burda her konunun altında saçma saçma gülüp eğleneceğinize vergi kasın veya başka şekillerde sıralamaya girin kadir bey veya partinizdekileri destekleyin . Oyunun en büyük ikinci partisi olarak adayınız nasıl olmaz bizmolmasak adaysız kalıyorsunuz bir teşekkür bekleriz . Yoksa bizim gibi kartları açık oynayıp birleşmek yerine kurallara yönetime karşı gelip arkadan konuşmalarla prtak destek ve aday mı belirliyorsunuz gizli bir ittifakçılık mı var ?

Fersah

Hadimül Milli Gençlik
Vatandaş
Ma aile girip vergi kasmaya çalışan arkadaşlar bizlere ithamlarda bulunmayı, kendi her yaptıkları işleri ak görüp bizleri kara bellemeyi adet haline getirmiş.

- Y U N U S -

Hürriyet Parti Sözcüsü
Vatandaş
Orası belli ama birşeyler becermek istiyorsanız burda her konunun altında saçma saçma gülüp eğleneceğinize vergi kasın veya başka şekillerde sıralamaya girin kadir bey veya partinizdekileri destekleyin . Oyunun en büyük ikinci partisi olarak adayınız nasıl olmaz bizmolmasak adaysız kalıyorsunuz bir teşekkür bekleriz . Yoksa bizim gibi kartları açık oynayıp birleşmek yerine kurallara yönetime karşı gelip arkadan konuşmalarla prtak destek ve aday mı belirliyorsunuz gizli bir ittifakçılık mı var ?
Merakımdan soruyorum. Oyunda başarılı olmak için saatlerce vergi kasmak veya başka şeyler mi kasmak lazım? Oyunda sadece bunları yaparak başarılı olacaksak, hemen 2 günde yapıyım sorun değil o. Ama siz sanırım mevzuyu tam anlamışsınız. Bu dediklerimi de yanlış anlamayın sakın. Ben anladığım şeyi söylüyorum. Siz de anladığınız şekilde söylemekte serbestsiniz ifade özgürlüğü olan bir ulkedeyiz sonuçta 😊

B E S O

🕊Hürriyet Parti Başkanı/ 53.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
53 dönem oyun başkanı
E K R E M başkan ile röportajımız

1. Kendini bize tanıtır mısın

Cevabı: Merhabalar adım Ekrem 33 yaşındayım

2. En sevdiğin oyuncu kim?

Cevabı: sevdiğim arkadaşları isim vererek sıralandıramam. sevdiğim çok isim var oyunda:)

3. Nefret ettiğin bir oyuncu var mı?

Cevabı: var eski yükselen partisinin yönetim kurulu üyelerinin hepsi.

4. Oyundaki en büyük pişmanlığın ne oldu?

Cevabı: oyundaki en büyük pişmanlığım yükselen partisine katılıp onlarla yol yürümem.

5. Oyunda seni çok zorlayan bir karar aldın mı?

Cevabı: oldu yükselen gençlik partisinin benim Milli Savunma Bakanı adayı gösterdiği zaman daha seçim başlamadan çekildim.

6. Oyunda İyi ki yaptığım dediğin bir şey var mı?

Cevabı: Altınok partisine katılma kararım.

7. Kendi partin dışında ideolojisini en beğendiğin hangisi Parti hangisi?

Cevabı: Göktürk:) işin şakası bir yana uyanış övip ve bozkurt partisini tebrik ediyorum.

8. Seni en çok kışkırtan oyuncu kim?

Cevabı: Sevim Aydın

9. Sence kendini yüksekte gören bir oyuncu var mı?

Cevabı: bunun da cevabı Sevim Aydın sorsan Bütün oyununu yönettiğini sanır.

10. Abuzeyt'den daha fazla koltukta oturmak nasıl bir duygu

Cevabı: abuzeyt benim kardeşimdi. Ona yapılanlar kesinlikle etik değildi. Ama abuzeyt darbeyi yapanlardan daha karakterli olduğunu meclis seçimleri ile birlikte oyun başkanlığını tekrar kazanacağımızı bildiği halde oyuna tekrar dönüp oyun başkanlığını istemeyerek gösterdi kabul etseydi oyun başkanı yeniden o olacaktı.

11. Son olarak seçimlerdeki partisiz aday mevzusu hakkında ne düşünüyorsunuz.

Cevabı: Türk Ulus partisinin kirli planları bunlar bizde mecburen müdahale etmeye çalışıyoruz bunlarla bazı üyeleri sırf beni adaylık potasına sokmak için 48 saat Oyuna girmedi böyle numaralara gerek yok .

53. Dönem oyun başkanı
E K R E M

Kendisine röportajımıza katıldığı için teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Uluslararası Medya
Ekrem başkanın aciklamalarin karizma :)
Ekli dosyayı görüntüle ssstik.io_@videoarsiv0_1740388974122.mp4

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Yok biz çalışmayı sevmiyoruz. Siz kasın vergi :) bu zamana kadar aldığımız başarılar bize yeter. Çok kazanınca üzülüyorsunuz siz. Tamamiyle siz düşünüyoruz 😀

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Merakımdan soruyorum. Oyunda başarılı olmak için saatlerce vergi kasmak veya başka şeyler mi kasmak lazım? Oyunda sadece bunları yaparak başarılı olacaksak, hemen 2 günde yapıyım sorun değil o. Ama siz sanırım mevzuyu tam anlamışsınız. Bu dediklerimi de yanlış anlamayın sakın. Ben anladığım şeyi söylüyorum. Siz de anladığınız şekilde söylemekte serbestsiniz ifade özgürlüğü olan bir ulkedeyiz sonuçta 😊
Hayır ama başarılı olmak istiyorsan ikinci büyük parti olarak aday çıkarman gerekiyor yoksa küçük partilerden ne farkın kalır ?

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
He birde biz bu oyundan zevk almaya bakıyoruz. Sizin gibi terminatör olmak istemiyoruz. Kardeşlerimizle gelip burada eğleniyoruz. Siz şu bir kaç dönem bizi geçmek için robot oldunuz resmen🤣🤣🤣 gülmeyi unutmuşsun sevim bajgan dön bi etrafına sosyalleş 😀

- Y U N U S -

Hürriyet Parti Sözcüsü
Vatandaş
Hayır ama başarılı olmak istiyorsan ikinci büyük parti olarak aday çıkarman gerekiyor yoksa küçük partilerden ne farkın kalır ?
Yani ben ikinci büyük partiden aday cikaramayinca başarısız mi oluyorum oyunda. Gerçekten yanlış anlamayın merak ettiğim için soruyorum. Söyledikleriniz bu yola çıkıyor çünkü. En büyük partin olacak, aday cikaramazsan basarisizsin. Dedikleriniz buna çıkıyor başkanım. 😊