Konu aç arkandayım ama sadece bu konuda diğer düşüncelerin bana pek uymuyorÜzüyorsunuz beni ama, sizler için düşünüp çabalıyorum. Yalnız bırakmayınız efem![]()

Konu aç arkandayım ama sadece bu konuda diğer düşüncelerin bana pek uymuyorÜzüyorsunuz beni ama, sizler için düşünüp çabalıyorum. Yalnız bırakmayınız efem![]()
Bunu söyledim bende zaten olsa güzel olur dedimBurada nasıl olacak kanka canlı yayın sistemi yok ki. Olursa instadan ekran kaydı ile olur başka şekilde zor yani
Yok f.t altın oktur. Onun bağımsız olma gibi durumu olamaz. Eğer çıktıysa partiden kesin iddia kaybetmiştirValla bağımsız bı ben bı magarsus bir de @F.T var şuan benim bildiğim. Zaten ikisi Allah'a emanet gidiyor da ben kendimi kanitlayamam mi bagimsiz![]()
Ne diyelim bi deneyin olursa olur olmazsa da yapacak bir şey yokValla bağımsız bı ben bı magarsus bir de @F.T var şuan benim bildiğim. Zaten ikisi Allah'a emanet gidiyor da ben kendimi kanitlayamam mi bagimsiz![]()
E bana niye parti kurak dediYok f.t altın oktur. Onun bağımsız olma gibi durumu olamaz. Eğer çıktıysa partiden kesin iddia kaybetmiştir![]()
Valla şu konusmadan sonra ümidimi kestim yakında bir partiye kepenk atarım bendeNe diyelim bi deneyin olursa olur olmazsa da yapacak bir şey yok![]()
Valla yaparlarsa müthiş olur. Ama zor. Bence insta daha mantıklı. Sonucta ekran görüntüsü ile de gösterilebilir. Yani benceBunu söyledim bende zaten olsa güzel olur dedim
Uyanışa gel başkanım hile hurda olmaz bizdeValla şu konusmadan sonra ümidimi kestim yakında bir partiye kepenk atarım bende![]()
Bence aşırı iyi olurValla yaparlarsa müthiş olur. Ama zor. Bence insta daha mantıklı. Sonucta ekran görüntüsü ile de gösterilebilir. Yani bence![]()
Realistlik önemliValla şu konusmadan sonra ümidimi kestim yakında bir partiye kepenk atarım bende![]()
Keşke bağımsız da kanitlayabilsek. Her gün 50 tane mesaj geliyor partiye katılım icin. Şaka bir yana hepsine de teşekkür ederim burdanRealistlik önemli![]()
Türk ulus'ta sevim bajgan var. Diktatörlük yapıyor. Vergi kasmayana eziyet ediyormuş, parti seçerken dikkat et dayıValla şu konusmadan sonra ümidimi kestim yakında bir partiye kepenk atarım bende![]()
Başkanım çaya kahveye ziyarete gelip gezin bize de beklerim gelin saygımız sonsuz ziyaret edip çıkarsınızKeşke bağımsız da kanitlayabilsek. Her gün 50 tane mesaj geliyor partiye katılım icin. Şaka bir yana hepsine de teşekkür ederim burdan(sonra arkamdan bişi demesinler de
)
Vergi puanını görünce ufaktan tırstım zaten. Vergi kasmayana 3 gün yemek vermiyormuş duyduğum kadarıyla. O yüzden partideki herkesin vergi puanı yüksek galiba. Neyse ben parti seçeceğim zaman parti başkanına yazacam buradan duyurulur herkeseTürk ulus'ta sevim bajgan var. Diktatörlük yapıyor. Vergi kasmayana eziyet ediyormuş, parti seçerken dikkat et dayı![]()
Sağolun başkanım davetiniz içinBaşkanım çaya kahveye ziyarete gelip gezin bize de beklerim gelin saygımız sonsuz ziyaret edip çıkarsınız![]()
Külliyen yalanTürk ulus'ta sevim bajgan var. Diktatörlük yapıyor. Vergi kasmayana eziyet ediyormuş, parti seçerken dikkat et dayı![]()
Bu dediklerimde şaka he. Hemen kızmayın bana. Lütfen rica ediyorumVergi puanını görünce ufaktan tırstım zaten. Vergi kasmayana 3 gün yemek vermiyormuş duyduğum kadarıyla. O yüzden partideki herkesin vergi puanı yüksek galiba. Neyse ben parti seçeceğim zaman parti başkanına yazacam buradan duyurulur herkese![]()
Selam Yunus başkan partiye hoşgeldin. 1 bardak çayını içtikten sonra seri vergi kas hadiBaşkanım çaya kahveye ziyarete gelip gezin bize de beklerim gelin saygımız sonsuz ziyaret edip çıkarsınız![]()
Boşver başkanım dostluk bizde başkalarının elinde incinme gel bize eğlenSağolun başkanım davetiniz için![]()