E biz kalkalım o zamanSelam Yunus başkan partiye hoşgeldin. 1 bardak çayını içtikten sonra seri vergi kas hadi

E biz kalkalım o zamanSelam Yunus başkan partiye hoşgeldin. 1 bardak çayını içtikten sonra seri vergi kas hadi
Yavaşsınız bardağı uzattığımızda işleri yollamış oluyoruzSelam Yunus başkan partiye hoşgeldin. 1 bardak çayını içtikten sonra seri vergi kas hadi![]()
Yok ben aday değilim bana atamayın sakıno bizim kararımız efem. Adayımızın olup olmaması size neden dert oldu anlamadım.
Arkadaşlar diyor ki aday olmak istemiyorum, sevim bajgan ob olsun![]()
Ee hani kitap okuyun diyordunuz ya. Ben kitap okumaya başlamıştımİyi yanları da var kaç tane dizi ve film bitirdim şu bir ayda
Okuyorum ama gündüz olduğunda gece uykum geliyorEe hani kitap okuyun diyordunuz ya. Ben kitap okumaya başlamıştım
Vergi kasarken gelmiyor amaOkuyorum ama gündüz olduğunda gece uykum geliyor
Dizi veya film izliyorum 10 sezon dizi bitirdim iki tane yeni birşey de bulamadım dün de bitirdim yarın kar tatili okul yok var mı önerin?Vergi kaçarken gelmiyor ama![]()
Yönetim x100 verecekmiş .önceki Konuda belirtti hadi yine iyisiniz@KadirBey. Onu bunu boşver ne zaman açıyorsun konuyu ?
"Deliler" filmini öneririm güzel.Dizi veya film izliyorum 10 sezon dizi bitirdim iki tane yeni birşey de bulamadım dün de bitirdim yarın kar tatili okul yok var mı önerin?
Bende Zindan Adasını öneriyorum mükemmel bir yapım"Deliler" filmini öneririm güzel.
“Alias” ıda önerebilirsin"Deliler" filmini öneririm güzel.
Tabi listeme ekleyeyim. Vergi kasarken izlerimBende Zindan Adasını öneriyorum mükemmel bir yapım![]()
Bakacağım başkanım teşekkür ederim“Alias” ıda önerebilirsin
Sydney Bristow adında bir CIA ajanının hayatını ve görevlerini konu alıyor
Ablacım sen o zaman bir ara BLACLIST'e başla öneririmBakacağım başkanım teşekkür ederim
Psikoloji, polisiye severim beni meraklandıracak , ters köşeleri olan yapım önerilerine açığım
İzledim başkanım teşekkür ederimAblacım sen o zaman bir ara BLACLIST'e başla öneririm