Lavulalik değil, laubaliüstüne düşmeyen konulara lavulalik yapmak işine bak
Lavulalik değil, laubaliüstüne düşmeyen konulara lavulalik yapmak işine bak
he sensin işine bak üstüne düşmeyen konulara burnu uzatma sana birşey sordum yokLavulalik değil, laubali
Başkanım bu kadir böyle gelene gidene sataşır zamanında iyi ders veremedik buna ondan böyle oldu kusura bakmayınhe sensin işine bak üstüne düşmeyen konulara burnu uzatma sana birşey sordum yok
sorun yok kardeşmBaşkanım bu kadir böyle gelene gidene sataşır zamanında iyi ders veremedik buna ondan böyle oldu kusura bakmayın
Ne sordunhe sensin işine bak üstüne düşmeyen konulara burnu uzatma sana birşey sordum yok
SksklsösmsmsksmsjwısmsnsbslsçsçsçxmmdmdödçsöskkdBaşkanım bu kadir böyle gelene gidene sataşır zamanında iyi ders veremedik buna ondan böyle oldu kusura bakmayın
Gülme VecihiSksklsösmsmsksmsjwısmsnsbslsçsçsçxmmdmdödçsöskkd
?Ne sordun
Sen önce kendin ders al , sonra öğrendiklerinle başkalarına ders verirsinBaşkanım bu kadir böyle gelene gidene sataşır zamanında iyi ders veremedik buna ondan böyle oldu kusura bakmayın
Bizim geçmişimiz yeter dostum burada millete sövüp duracagina git partinle ilgilenSen önce kendin ders al , sonra öğrendiklerinle başkalarına ders verirsin
emirhan uzatma sende kardeşim @Yazıcıoğlu sende aynı şekilde aynı saftayız.Bizim geçmişimiz yeter dostum burada millete sövüp duracagina git partinle ilgilen![]()
bizim uzattıgımız bısey yok deniz kardeş arkadaşa söyleyın benım muhattabım sinan hayırlı aksamlar size
Sıraya girmek istersen gelebilirsin gocunmamBizim geçmişimiz yeter dostum burada millete sövüp duracagina git partinle ilgilen![]()
uzatmaSıraya girmek istersen gelebilirsin gocunmam