ağlayan belli işine hadi bak büyüklerin konuşurken araya girilmez.Ağlama Oyna![]()
ağlayan belli işine hadi bak büyüklerin konuşurken araya girilmez.Ağlama Oyna![]()
Sen öyle her olaya damdan düşmüş gibi atlayacaksın laf ebeliği yapacaksın ardından da sen onursal başkansın nasıl böyle konuşursun diyeceksin oldu salonuda balkona katalım mı?Bu nasıl bir tavır ya sen kendini ne sanıyorsun onursal başkansın diye hayırdır herkese böyle hakaretmi edebiliyorsun. @BaşkanOnline gereğinin yapılamsını talep ediyorum .
Biz ağlamıyoruz sen ağlıyorsun Sen niye bu kadar çok korktun Seçim hemen bitmediği için üzüldün mü kaybetmekten mi korkuyorsun O kadar plan elinde mi patlar korkuyorsunağlayan belli işine hadi bak büyüklerin konuşurken araya girilmez.
Kendini büyük sanman komik oldu neyse sen burda biraz oyna istersen masaya da çık tepin sonra ben uğrarımağlayan belli işine hadi bak büyüklerin konuşurken araya girilmez.
Laf ebeliğini siz iyi bilirsiniz .Sen öyle her olaya damdan düşmüş gibi atlayacaksın laf ebeliği yapacaksın ardından da sen onursal başkansın nasıl böyle konuşursun diyeceksin oldu salonuda balkona katalım mı?
işte buna güldüm benim hiç bir planım yok .Biz ağlamıyoruz sen ağlıyorsun Sen niye bu kadar çok korktun Seçim hemen bitmediği için üzüldün mü kaybetmekten mi korkuyorsun O kadar plan elinde mi patlar korkuyorsun
pardon abilerin yazmışım abin olacaktı senin büyük olmadığını unutmuşum hadi pepe izle ve sütünü iç uyu .Kendini büyük sanman komik oldu neyse sen burda biraz oyna istersen masaya da çık tepin sonra ben uğrarım![]()
O zaman niye maydonoz oluyorsun Niye karışıyorsun söylesene Oyun başkanlığı Seçim sonucu oyun başkanlığı seçimi sonrası açıklanacaktır. Demiş niye dert oldu sana bu kadar celallendin söyleseneişte buna güldüm benim hiç bir planım yok .
Puahaha seviyesizpardon abilerin yazmışım abin olacaktı senin büyük olmadığını unutmuşum hadi pepe izle ve sütünü iç uyu .
Oyun yönetimi var müdahale hakkımı var ne yorum yapıyor açıklama yapıyor hayırdır sana ne oluyor da giriyorsun bak yukarda cevabını verdim sana .O zaman niye maydonoz oluyorsun Niye karışıyorsun söylesene Oyun başkanlığı Seçim sonucu oyun başkanlığı seçimi sonrası açıklanacaktır. Demiş
doğru senin seviyene inemem mümkün değilPuahaha seviyesiz![]()
22 yaşında insanım dikkat et bende büyüğüm ve sen benim partimde ki insana karışıyorsun sataşıyorsun Saygını ve terbiyeni korumak yerine seçimin tamamen bittiğini görmeden maydonoz oluyorsunOyun yönetimi var müdahale hakkımı var ne yorum yapıyor açıklama yapıyor hayırdır sana ne oluyor da giriyorsun bak yukarda cevabını verdim sana .
İroni nedir bilir misiniz ?Açıklma sanamı düştü.
düzgün konuş bak maydanoz diye hakaret eden sizsiniz konuya sataşan sizsiniz yav hadi hepinisiniz tekim buyurun bak ben tekim.22 yaşında insanım dikkat et bende büyüğüm ve sen benim partimde ki insana karışıyorsun sataşıyorsun Saygını ve terbiyeni korumak yerine seçimin tamamen bittiğini görmeden maydonoz oluyorsun
Olurmu bende varım yanindadüzgün konuş bak maydanoz diye hakaret eden sizsiniz konuya sataşan sizsiniz yav hadi hepinisiniz tekim buyurun bak ben tekim.
düzgün konuş bak maydanoz diye hakaret eden sizsiniz konuya sataşan sizsiniz yav hadi hepinisiniz tekim buyurun bak ben tekim.
Ben çok iyi bilirim ama bilmeyenler var .İroni nedir bilir misiniz ?
gülersin tabi .Kdkdkdkdjd
(Şüpheli)Ben çok iyi bilirim