55. DÖNEM MİLLİ SAVUNMA BAKANI GÜVEN OYLAMASI BAŞLAMIŞTIR. (5 Kişi İçeride)

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Bu nasıl bir tavır ya sen kendini ne sanıyorsun onursal başkansın diye hayırdır herkese böyle hakaretmi edebiliyorsun. @BaşkanOnline gereğinin yapılamsını talep ediyorum .
Sen öyle her olaya damdan düşmüş gibi atlayacaksın laf ebeliği yapacaksın ardından da sen onursal başkansın nasıl böyle konuşursun diyeceksin oldu salonuda balkona katalım mı?

Emre Reus

55.Dönem Sinop Valiliği 👑 21 Kere Sinop Valiliği⭐
Vatandaş
ağlayan belli işine hadi bak büyüklerin konuşurken araya girilmez.
Biz ağlamıyoruz sen ağlıyorsun Sen niye bu kadar çok korktun Seçim hemen bitmediği için üzüldün mü kaybetmekten mi korkuyorsun O kadar plan elinde mi patlar korkuyorsun

Emre Reus

Vatandaş
işte buna güldüm benim hiç bir planım yok .
O zaman niye maydonoz oluyorsun Niye karışıyorsun söylesene Oyun başkanlığı Seçim sonucu oyun başkanlığı seçimi sonrası açıklanacaktır. Demiş niye dert oldu sana bu kadar celallendin söylesene

A L İ G.

GENEL KURMAY BAŞKANI
Vatandaş
O zaman niye maydonoz oluyorsun Niye karışıyorsun söylesene Oyun başkanlığı Seçim sonucu oyun başkanlığı seçimi sonrası açıklanacaktır. Demiş
Oyun yönetimi var müdahale hakkımı var ne yorum yapıyor açıklama yapıyor hayırdır sana ne oluyor da giriyorsun bak yukarda cevabını verdim sana .

Emre Reus

Vatandaş
Oyun yönetimi var müdahale hakkımı var ne yorum yapıyor açıklama yapıyor hayırdır sana ne oluyor da giriyorsun bak yukarda cevabını verdim sana .
22 yaşında insanım dikkat et bende büyüğüm ve sen benim partimde ki insana karışıyorsun sataşıyorsun Saygını ve terbiyeni korumak yerine seçimin tamamen bittiğini görmeden maydonoz oluyorsun

Siyasetin en temel kuralı Saygı ve terbiye Çerçeve içerisinde oynamaktır

A L İ G.

GENEL KURMAY BAŞKANI
Vatandaş
22 yaşında insanım dikkat et bende büyüğüm ve sen benim partimde ki insana karışıyorsun sataşıyorsun Saygını ve terbiyeni korumak yerine seçimin tamamen bittiğini görmeden maydonoz oluyorsun
düzgün konuş bak maydanoz diye hakaret eden sizsiniz konuya sataşan sizsiniz yav hadi hepinisiniz tekim buyurun bak ben tekim.