2 saat 5 dk olduMerhaba gün Biteli 2 saat 1 dk oldu. Ödüller ne zaman verilir.
2 saat 11 oldu şimdi2 saat 5 dk oldu![]()
Arkadaşlar sizi üzmeyeceğiz![]()
Burda geri sayım yapan ekibin paralar yatınca minimum refah düzeyleri ektedir.![]()
Başkanım şehir kasa ödülleri henüz yatmadı o yatanlar sıralama ödülleri. Onlara ekstra yatacak. Şuan başkanonline merkez bankası para basıyor bitince yatacak inşallahOyuncu hareketlerinden şehir puanı ödülü olarak yeşil ve kırmızı taş yatmış şekilde gözüküyor ancak hesabıma gelen birşey yok ve ödül yazan miktar olcakda genel sıralamada 11. Oldum 1000 yeşil taş hicbisey.ayrica şehir vergi sıralamasında 1.oldu ordanda gelecek,ekstra şehir puanindan şehir kasasından oyuncuya dağıtım olacak diye biliyorum ödül miktarı belirlemede sorun oldu herhalde?
Konya yolundayim Konya yolundayimBaşkanım şehir kasa ödülleri henüz yatmadı o yatanlar sıralama ödülleri. Onlara ekstra yatacak. Şuan başkanonline merkez bankası para basıyor bitince yatacak inşallah![]()
Üstadım kuru hesaplamakta sıkıntı yaşıyorsunuz heraldeArkadaşlar sizi üzmeyeceğiz![]()
Borcun falan mı vardı başkan. Eksi bakiye'ye mi düştün. Ödül yatınca kesti heraldeYatan bisey yok sadece buraya düşmüş hesabıma yansiyan biseyde yok.Sıralamada olanlar kendi oyuncu hareketlerinden kontrol ederse uygun olur
kral maçı nerden izlicezAkşamki maç için ver açılacak mı? Yatacak olan tüm parayi basacağız da![]()
Borcumuzda varsa bilemiyom artik...Borcun falan mı vardı başkan. Eksi bakiye'ye mi düştün. Ödül yatınca kesti heralde![]()
kral maçı nerden izlicez
Lütfen bu tarz mesajları güncelleme önerilerim adlı konuda paylaşınız.Uydu adı kısmında "AzerSpace 1/Africasat 1a" seçin. Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin.