55. DÖNEM ŞEHİR ALANI ÖDÜL VE KASA DAĞITIMI HK. (5 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TEVFİK AYGÜN

Yükselen Gençlik Partisi Milletvekili
Vatandaş
Oyuncu hareketlerinden şehir puanı ödülü olarak yeşil ve kırmızı taş yatmış şekilde gözüküyor ancak hesabıma gelen birşey yok ve ödül yazan miktar olcakda genel sıralamada 11. Oldum 1000 yeşil taş hicbisey.ayrica şehir vergi sıralamasında 1.oldu ordanda gelecek,ekstra şehir puanindan şehir kasasından oyuncuya dağıtım olacak diye biliyorum ödül miktarı belirlemede sorun oldu herhalde?

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Oyuncu hareketlerinden şehir puanı ödülü olarak yeşil ve kırmızı taş yatmış şekilde gözüküyor ancak hesabıma gelen birşey yok ve ödül yazan miktar olcakda genel sıralamada 11. Oldum 1000 yeşil taş hicbisey.ayrica şehir vergi sıralamasında 1.oldu ordanda gelecek,ekstra şehir puanindan şehir kasasından oyuncuya dağıtım olacak diye biliyorum ödül miktarı belirlemede sorun oldu herhalde?
Başkanım şehir kasa ödülleri henüz yatmadı o yatanlar sıralama ödülleri. Onlara ekstra yatacak. Şuan başkanonline merkez bankası para basıyor bitince yatacak inşallah 😂

TEVFİK AYGÜN

Yükselen Gençlik Partisi Milletvekili
Vatandaş
Yatan bisey yok sadece buraya düşmüş hesabıma yansiyan biseyde yok.Sıralamada olanlar kendi oyuncu hareketlerinden kontrol ederse uygun olur

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-04-02-14-34-43-354_net.shrin.baskan-edit.jpg
    Screenshot_2025-04-02-14-34-43-354_net.shrin.baskan-edit.jpg
    99 KB · Görüntüleme: 41

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Uydu adı kısmında "AzerSpace 1/Africasat 1a" seçin. Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin.
Lütfen bu tarz mesajları güncelleme önerilerim adlı konuda paylaşınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...