bekliyorum cnmTurk budun
Göktürk
Yenılıkcı demokrası
Bürküt partisinden kimi görürseniz alın
bekliyorum cnmTurk budun
Göktürk
Yenılıkcı demokrası
Bürküt partisinden kimi görürseniz alın
Bana gelme kurtErenin ob efenin hakkı banada buluruz dur bakalım kimde var başka orda
Aha aldım gitti yabancıya gitmesin senin obBana gelme kurt
Biraz zor alırsın kurtcumAha aldım gitti yabancıya gitmesin senin ob
İyi yabancıya gitsin de görBiraz zor alırsın kurtcum
Berkan bey Makam peşinde olacak olan biri değilim lakin, verilecek makamlar olursa koltuk sevdalısı da değilim oyun için verilen görevler ne ise yapmak için elimden geleni yaparım makam kovalamak harcım değil siyaset yapmak koltukta oturmak değildir sırfemre makam kalmadı sana kusura bakma
Alabilen varsa gelsin kurt emekli lokalinde 6 patlarla otuyorumİyi yabancıya gitsin de gör
AhhahahaAlabilen varsa gelsin kurt emekli lokalinde 6 patlarla otuyorum
qmwnqkwnqnwkemdM-D nin Emekli OB yi bana yazalım.
Adımı ağzına alıyon bari etiket at Yeni gördüm. Beni en günahsız olanınız alabilir mi teşekkürlerMeclis başkanını almaya kim geliyor benimle
E benim işte en günahsızı @bekircannAdımı ağzına alıyon bari etiket at Yeni gördüm. Beni en günahsız olanınız alabilir mi teşekkürler
Atma ziyaaaE benim işte en günahsızı @bekircann
Ziya kimmm ben Aksaçlı memnun oldum devrik meclis başkanı ziyaaaAtma ziyaaa
OkDarbeyle makam alabilirsiniz, Makamlar geçicidir, ancak demokrasiye ve milletimize olan bağlılığımız kalıcıdır.
Biz demokratik değerlere sahip çıkmak için sonuna kadar mücadele ettik. Sonuç ne olursa olsun, demokrasi kazansın diye savaştık ve halkın iradesine saygı gösterdi
Gelmezsem olmaz.Meclis başkanını almaya kim geliyor benimle
Sen eksik kalma aman. Ben duvara ilk çiziği attım çoktan. Akşam yemeğini yedik koğuştaki kankilerimle. Çay içiyoz şimdi Daha yeni gelmezsem olmaz diyon. Gel gel de çay sohbetine gelGelmezsem olmaz.
çay içerken düşün o kankilerin yüzünden makamın gittiSen eksik kalma aman. Ben duvara ilk çiziği attım çoktan. Akşam yemeğini yedik koğuştaki kankilerimle. Çay içiyoz şimdi Daha yeni gelmezsem olmaz diyon. Gel gel de çay sohbetine gel
Keşke derdimiz makam olsa.çay içerken düşün o kankilerin yüzünden makamın gitti
Bu oyunda en sevdiğim makam parti yöneticiliği gerisi boş fasa fiso.Keşke derdimiz makam olsa.