İstifa etseydinizBu oyunda en sevdiğim makam parti yöneticiliği gerisi boş fasa fiso.
Adamlarını atamak için saatlerce emek harcadığım insanlar çalısmıyor diye ültimatom attı O zamanı partime ayırırım daha iyi
İstifa etseydinizBu oyunda en sevdiğim makam parti yöneticiliği gerisi boş fasa fiso.
Adamlarını atamak için saatlerce emek harcadığım insanlar çalısmıyor diye ültimatom attı O zamanı partime ayırırım daha iyi
Sırf size gıcıklık olsun uğraşın diyeİstifa etseydiniz
Ama aldık mı makamındanSırf size gıcıklık olsun uğraşın diye
Valla kankim ben size kolay teslim olmam dedim silahla alamazsınız seçimle geldim seçimle giderim dedim. Nitekim Mecliste ben size sürpriz yaptım. Halk oylamasında siz bize güzel bir sürpriz yaptınız. İki tarafta harika iş çıkardı. Mükemmel çekişmeli bir 3-4 gün yaşadık.Ama aldık mı makamından
Oyuna heyecan kattık ama meclisdeki seçimlere iyi müdahale ettin ama yine zafer bizim vekilleri değil halkı aldık arkamızaValla kankim ben size kolay teslim olmam dedim silahla alamazsınız seçimle geldim seçimle giderim dedim. Nitekim Mecliste ben size sürpriz yaptım. Halk oylamasında siz bize güzel bir sürpriz yaptınız. İki tarafta harika iş çıkardı. Mükemmel çekişmeli bir 3-4 gün yaşadık.
Şu yazdığına kendin bile inanmıyorsun beBerkan bey Makam peşinde olacak olan biri değilim lakin, verilecek makamlar olursa koltuk sevdalısı da değilim oyun için verilen görevler ne ise yapmak için elimden geleni yaparım makam kovalamak harcım değil siyaset yapmak koltukta oturmak değildir sırf
Siz beni ne kadar tanıyorsunuz ki? Cevap vereyim hiç.. Beni Tanıyan bilir, Koltuk Sevdalısı hiç olmadık ama sizin gibi değiliz koltuklarda oturup hadi alın alabiliyorsanız gibi Gaflar içerisinde bulunmuyoruz Ağlanacak hallerinize gülüyorsunuz ama, sizde haklısınız Siyaset sizin için sadece koltuktan ibaretŞu yazdığına kendin bile inanmıyorsun be
Ahahaha seni koltuk sevdalısısın diye partiden kovarlarken seni ben kurtardım Emre şimdi işine gelmeyince ne kadar tanıyorsun ki mi oldu ahahahaSiz beni ne kadar tanıyorsunuz ki? Cevap vereyim hiç.. Beni Tanıyan bilir, Koltuk Sevdalısı hiç olmadık ama sizin gibi değiliz koltuklarda oturup hadi alın alabiliyorsanız gibi Gaflar içerisinde bulunmuyoruz Ağlanacak hallerinize gülüyorsunuz ama, sizde haklısınız Siyaset sizin için sadece koltuktan ibaret
Seni tanıyan iyi bilir ki sen tam bir koltuk fetişisinSiz beni ne kadar tanıyorsunuz ki? Cevap vereyim hiç.. Beni Tanıyan bilir, Koltuk Sevdalısı hiç olmadık ama sizin gibi değiliz koltuklarda oturup hadi alın alabiliyorsanız gibi Gaflar içerisinde bulunmuyoruz Ağlanacak hallerinize gülüyorsunuz ama, sizde haklısınız Siyaset sizin için sadece koltuktan ibaret
Tanımıyorsunuz yanlış biliyorsunuz o bakımdan sizin gibiler ancak geçmişte yaşananları kullanmak sizin gibilere yakışıyor, geçmişi kullanmak size yakışır bizim gibi insanlar geleceğe bakar geleceğe yönelik konuşur. Koltuk derdinde olan sizler ancak laf atmak için konuşursunuz darbe karşıtlarını toplayalım buradanAhahaha seni koltuk sevdalısısın diye partiden kovarlarken seni ben kurtardım Emre şimdi işine gelmeyince ne kadar tanıyorsun ki mi oldu ahahaha
Ahahaja tamam canımTanımıyorsunuz yanlış biliyorsunuz o bakımdan sizin gibiler ancak geçmişte yaşananları kullanmak sizin gibilere yakışıyor, geçmişi kullanmak size yakışır bizim gibi insanlar geleceğe bakar geleceğe yönelik konuşur. Koltuk derdinde olan sizler ancak laf atmak için konuşursunuz darbe karşıtlarını toplayalım buradan
Konuşma üslubunuza dikkat ediniz Nerden canınız oluyorum? Akrabağ misiniz yoksa ailemden biri misiniz nesiniz siz? Bunun cevabı çok açık kâle alınmayacak boş bir insansınız sadece.. çünkü zamanında gördüğünüz değerleri bir bir boş bir kağıda benzettiniz yanınızda sadece sahte gülüşleriyle var olan insanlar var.. acınası gerçektenAhahaja tamam canım
Ahahahaha tamam canım olmayanKonuşma üslubunuza dikkat ediniz Nerden canınız oluyorum? Akrabağ misiniz yoksa ailemden biri misiniz nesiniz siz? Bunun cevabı çok açık kâle alınmayacak boş bir insansınız sadece.. çünkü zamanında gördüğünüz değerleri bir bir boş bir kağıda benzettiniz yanınızda sadece sahte gülüşleriyle var olan insanlar var.. acınası gerçekten
kral siyasette adamlar yumruk yumruğa giriyor birbirine çokta takılmaHala üslup bozukluğu devam ediyor.. Size iyi bir siyasi ders verilmemiş sanırım tutumunuz bunu gösteriyor bir önceki lafınız falan yani siyasette bunlar hoş karşılanır durumlar değil @BaşkanOnline yönetimi umarim yazdiginiz cümleyi görür sakin silmeyin o lafinizin arkasindaysanız
Ben her lafımın arkasındayım silmem merak etmeHala üslup bozukluğu devam ediyor.. Size iyi bir siyasi ders verilmemiş sanırım tutumunuz bunu gösteriyor bir önceki lafınız falan yani siyasette bunlar hoş karşılanır durumlar değil @BaşkanOnline yönetimi umarim yazdiginiz cümleyi görür sakin silmeyin o lafinizin arkasindaysanız
Doğru buna diyecek bir şey yok, ama siyaset bir bilme bir ilme hitap etmektir insanları küçük görme stratejisi oluşturmaz, insanları dinleyerek anlayarak ve dalga geçmeden üstünde istediğin kadar bakanlık bld başkanlığı ve valilik olsun ya da sade üye olarak çalışma yaparsın ama birilerini baltalayacak eski mevzuları önüne getirmek değildir. Kimi zaman siyaset affetmektir. Kimi zaman alttan almaktır ve Kimi zaman da saygı duymaktır üslubu bozmadan birleştirici bir yaklaşımla yaklaşmaktır. 3 günlük dünya kimin öleceğini kimin kalacağını bilemeyiz ama hepimiz genç insanlarız bizden büyük insanlar da var Saygı en önemli çizgidir siyasette, yapılan yanlislar olmuştur zamanla insan ders alır almaz değil ama önemli olan tutumlu güzel cümleler kurmak, yarını hesap etmek gerekir.. Bazen bazı cümleler boş kalır bazen bazı cümleler de yerine göre söylenir ama kalp kırıcı şekilde değil.. üslup konuşma ve yaklaşım bunların yanında bir donedir aslında.. Ben bugün bir partide olayım olmayayım vatandaş olarak herkese eşit olunması lazım düşman kazanmak kolaydır dostluk kazanmak zordurkral siyasette adamlar yumruk yumruğa giriyor birbirine çokta takılma
Kral bu kadar uzun yazmasanız çok güzel olacakDoğru buna diyecek bir şey yok, ama siyaset bir bilme bir ilme hitap etmektir insanları küçük görme stratejisi oluşturmaz, insanları dinleyerek anlayarak ve dalga geçmeden üstünde istediğin kadar bakanlık bld başkanlığı ve valilik olsun ya da sade üye olarak çalışma yaparsın ama birilerini baltalayacak eski mevzuları önüne getirmek değildir. Kimi zaman siyaset affetmektir. Kimi zaman alttan almaktır ve Kimi zaman da saygı duymaktır üslubu bozmadan birleştirici bir yaklaşımla yaklaşmaktır. 3 günlük dünya kimin öleceğini kimin kalacağını bilemeyiz ama hepimiz genç insanlarız bizden büyük insanlar da var Saygı en önemli çizgidir siyasette, yapılan yanlislar olmuştur zamanla insan ders alır almaz değil ama önemli olan tutumlu güzel cümleler kurmak, yarını hesap etmek gerekir.. Bazen bazı cümleler boş kalır bazen bazı cümleler de yerine göre söylenir ama kalp kırıcı şekilde değil.. üslup konuşma ve yaklaşım bunların yanında bir donedir aslında.. Ben bugün bir partide olayım olmayayım vatandaş olarak herkese eşit olunması lazım düşman kazanmak kolaydır dostluk kazanmak zordur