bir an o editi attın zannettim ashdgahgdasdsaAklımdaki tek darbe seneryosudur mesela
Ekli dosyayı görüntüle 20551
bir an o editi attın zannettim ashdgahgdasdsaAklımdaki tek darbe seneryosudur mesela
benim sana attığım editi buraya atma işi (yapma)Aklımdaki tek darbe seneryosudur mesela
bir an o editi attın zannettim ashdgahgdasdsa
Darbeciler şimdi kimleri makamından edicez diye plan yaparken:
Yüreği yeten varsa beni makamımdan alsın hadi. Hakkari valiliğinde bekliyorumDarbeciler şimdi kimleri makamından edicez diye plan yaparken:![]()
Oraya bile adam ayarlamislardir valim maalesef. İnşallah dediğiniz gibi olurYüreği yeten varsa beni makamımdan alsın hadi. Hakkari valiliğinde bekliyorum![]()
Makam olmayınca bizim kafa rahatYüreği yeten varsa beni makamımdan alsın hadi. Hakkari valiliğinde bekliyorum![]()
Ben geliom abiYüreği yeten varsa beni makamımdan alsın hadi. Hakkari valiliğinde bekliyorum![]()
Bak açık açık söylüyorum onlara, darbeciler hadi gelin Hakkari valisini koltuğundan alın, yerine başkasını atayın bakalım yapabilcekmisinizOraya bile adam ayarlamislardir valim maalesef. İnşallah dediğiniz gibi olur![]()
İstifa etYüreği yeten varsa beni makamımdan alsın hadi. Hakkari valiliğinde bekliyorum![]()
Yigit kim olduğun hangi safda olduğu belli olmayan birisin bugün orada yarın buradasınseni kimse ciddiye almıyorBen geliom abi![]()
İşte görmek istediğimiz hareketler bunlarBak açık açık söylüyorum onlara, darbeciler hadi gelin Hakkari valisini koltuğundan alın, yerine başkasını atayın bakalım yapabilcekmisiniz![]()
Yaşı küçük kardeşimiz galiba hareketlerden öyle izlenim çıkıyorYigit kim olduğun hangi safda olduğu belli olmayan birisin bugün orada yarın buradasınseni kimse ciddiye almıyor
Ya bi konuşma sen senle muhatap olanmi var sende öylesin bu arada diyene bakYigit kim olduğun hangi safda olduğu belli olmayan birisin bugün orada yarın buradasınseni kimse ciddiye almıyor
Ben her zaman diriliş ittifakının eski üyelerine karşı durdum mesela @Y İ Ğ İ T adam haklıYigit kim olduğun hangi safda olduğu belli olmayan birisin bugün orada yarın buradasınseni kimse ciddiye almıyor
Avni reis nasılsın nasıl gidiyorBen her zaman diriliş ittifakının eski üyelerine karşı durdum mesela @Y İ Ğ İ T adam haklı
Ne haklisi ben onların orda ne kadar durdumda oralı oldum beso bilgemciydi noldu simdiBen her zaman diriliş ittifakının eski üyelerine karşı durdum mesela @Y İ Ğ İ T adam haklı