B
By Avni
Ziyaretçi
Güzel de tanıyamadımAvni reis nasılsın nasıl gidiyor![]()
Güzel de tanıyamadımAvni reis nasılsın nasıl gidiyor![]()
Sende altın ok üyesisinBen her zaman diriliş ittifakının eski üyelerine karşı durdum mesela @Y İ Ğ İ T adam haklı
Övipe gidersem o parti de kapanırSende altın ok üyesisin
@Kaan_Çelik tut şunu kulağından al ovipe Çalıştır
@By Avni gel övip e teşkilatta yer ayarlim sanaSende altın ok üyesisin
@Kaan_Çelik tut şunu kulağından al ovipe Çalıştır
İstifa etmek erdemliktirYüreği yeten varsa beni makamımdan alsın hadi. Hakkari valiliğinde bekliyorum![]()
AHSGDFAHJGDFASDSAÖvipe gidersem o parti de kapanır
Bişey olmaz muska yaptırdık orayaÖvipe gidersem o parti de kapanır
Valilik alıp geliyom 1-2 hafta da orada takılim@By Avni gel övip e teşkilatta yer ayarlim sana
Bizim kabileye muska işlemiyorBişey olmaz muska yaptırdık oraya
tamamdır ahjsgfdahgdsaValilik alıp geliyom 1-2 hafta da orada takılim
valiler de düşünüyor muBizim kabileye muska işlemiyor
Bilmiyom kivaliler de düşünüyor mu
Bosver çoğu kişi tanımaz zaten. Sen iyisin sıkıntı yokGüzel de tanıyamadım
düşerse yandık makamsız kalacamBilmiyom ki
Ben adamı yazış şeklinden tanırım hesabı kapatıp başka hesap mı açtınBosver çoğu kişi tanımaz zaten. Sen iyisin sıkıntı yok![]()
Beni muhatap almıyorsan niye cevap veriyorsun Kendi kendine çelişmekten sıkılmadın mı Ayrıca benim nerede olduğum belli senin gibi her rüzgarda savrulanlardan değiliz biz. Önce bir duracağın yeri belirle de sonra konuşYa bi konuşma sen senle muhatap olanmi var sende öylesin bu arada diyene bak
Benim hep belliydi beso seni ne zaman belli oldu daha düne kadar başka yerdeydinizBeni muhatap almıyorsan niye cevap veriyorsun Kendi kendine çelişmekten sıkılmadın mı Ayrıca benim nerede olduğum belli senin gibi her rüzgarda savrulanlardan değiliz biz. Önce bir duracağın yeri belirle de sonra konuş
Jjsjsjnssn makam nedir ki ben sana verim bir tane nereyi istiyondüşerse yandık makamsız kalacam
Benim nerede olduğumdaneyi savunduğum da belli. Sen kendine bak rüzgar nereye eserse oraya savruluyorsun. Dün başkalarıyla bugün başkalarıyla Yarın nerede olacağını bile sen bilmiyorsundur yalanmiBenim hep belliydi beso seni ne zaman belli oldu daha düne kadar başka yerdeydiniz
Yav sen mi anlamak istemiyorsun benmi anlatamıyorum benim her zaman belliydi sizler heryere gittiğimi sanıyorsunuz eğer öyle birsey olsa heryerden neden erken çıkayımBenim nerede olduğumdaneyi savunduğum da belli. Sen kendine bak rüzgar nereye eserse oraya savruluyorsun. Dün başkalarıyla bugün başkalarıyla Yarın nerede olacağını bile sen bilmiyorsundur yalanmi