62. DÖNEM OYUN BAŞKANI SEÇİMİ 2. TURU BİTMİŞTİR. (3 Kişi İçeride)

Atom Karınca

YÖNETİCİ
Yönetici
Oyun Yönetimi
Değerli BaşkanOnline Oyuncuları,
62. DÖNEM OYUN BAŞKANI SEÇİMİ oylaması bitmiştir.

Seçim Sonuçları:
1. Seçenek: mehmet ünver - Aldığı Oy: 1035
2. Seçenek: T U N A - Aldığı Oy: 617
Şeklindedir.

Sonuçlar ile ilgili detaylar varsa, forumda bilgilendirme konusunda yayınlanacaktır.
Herkese iyi oyunlar dileriz.

*Sonucu değiştirecek bir durum olmadığından, kırmızı taş sıralaması ve diğer ekstra oylar eklenmemiştir.

K. Altınok

HEYET
41. Dönem Oyun Başkanı
EYY YÜKSELEN GENÇLİK PARTİSİ

Size o kadar parti,partiler ittifak veya destek talebinde bulunmuşlar. Onlara destek atıp seçimi heyecanlı hale getirmek varken neden Bozok'a atıp başa baş gidecek olan seçimi baltalıyorsunuz.
İlgili parti başkanına sesleniyorum. Oyunu oynamayacaksan çeker gidersin oyunu ve oyunu oynamak isteyenleri sabote etmeye hakkın yok. Oynamıyorsan çekil git

K. Altınok

HEYET
41. Dönem Oyun Başkanı
Oyun yönetimi, Oyun Başkanı ve Bakanlarımız bir araya gelip bir an önce, seçimlere balta vuranları, kirli planlar yapanları, oyunu oynamak isteyip ama parti başkanı oynamayın dedi diye mecburen uzak kalma kararı alanları, oyunu amacı dışına çıkaranları tespit edip gereğini yapmalı.

Yükselen Gençlik Parti başkanından açıklamalarını bekliyoruz. Amacı neymiş öğrenmek istiyoruz

@Atom Karınca
@BaşkanOnline

Taha DMRLL

Yükselen Gençlik Partis MYK Üyesi
Yasaklı Üye
Vatandaş
Yükselen Gençlik Partisi üyelerine hiç bir yönlendirme yapılmamıştır. kişisel tercih yapılar oy kullanmıştır. Oy kullanma Özgürlüğü ve tercihlerimizi kimse sorgulayamaz. Ben şahsen adayların geçmişte ve günümüzde partime ve bana karşı tavırlarını göz önünde bulundurarak oy kullandım

K. Altınok

HEYET
41. Dönem Oyun Başkanı
Yükselen Gençlik Partisi üyelerine hiç bir yönlendirme yapılmamıştır. kişisel tercih yapılar oy kullanmıştır. Oy kullanma Özgürlüğü ve tercihlerimizi kimse sorgulayamaz. Ben şahsen adayların geçmişte ve günümüzde partime ve bana karşı tavırlarını göz önünde bulundurarak oy kullandım
Başkanın öyle demiyor ama
1000217149.jpg

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik & Türk Ulus Birliği ♾️
Vatandaş
Seçimlere balta vuruyorsun. Ama kendini haklı çıkarmak için numara yapma burada
Beyefendi bakın bağımsız bir parti istediği adaya o verebilir. Partimiz iki adayı değerlendirdi Mehmet Ünverin hak ettiği kanaatine varıldı anket sonuçları sonucu oy verildi bu kadar. Haklıyım çünkü iddia ettiğin gibi zorla oylama yapılmadı gerçek bu uzatma boş yere konuyu. İsteyen istediğine oy atar seçimde.

Şöyle bir kural mı var a partisi bu adaya b partisi bu adaya atacak vs liste mi yapıldı baskı mı var ki bu kadar sorguluyorsunuz. İsteyen istediğine oy verir

İki seçenek vardı tercih yapıldı . Olayı yalan yanlış yerlere çekip suçlama yapamazsın.

K. Altınok

HEYET
41. Dönem Oyun Başkanı
Beyefendi bakın bağımsız bir parti istediği adaya o verebilir. Partimiz iki adayı değerlendirdi Mehmet Ünverin hak ettiği kanaatine varıldı anket sonuçları sonucu oy verildi bu kadar. Haklıyım çünkü iddia ettiğin gibi zorla oylama yapılmadı gerçek bu uzatma boş yere konuyu. İsteyen istediğine oy atar seçimde.

Şöyle bir kural mı var a partisi bu adaya b partisi bu adaya atacak vs liste mi yapıldı baskı mı var ki bu kadar sorguluyorsunuz. İsteyen istediğine oy verir

İki seçenek vardı tercih yapıldı . Olayı yalan yanlış yerlere çekip suçlama yapamazsın.
Biz sizin değerlendirmelerinize göre aday koymadık. Mehmet başkan hakkettiği için aday gösterdik. Biz zaten kazanırdık. He kazanamadık mı, birdahaki dönem çok çalışır öyle kazanırdık. Sizin kirli oylarınız bizim ittifakımıza iyi gelmedi

Sevim AYDIN

Vatandaş
Biz sizin değerlendirmelerinize göre aday koymadık. Mehmet başkan hakkettiği için aday gösterdik. Biz zaten kazanırdık. He kazanamadık mı, birdahaki dönem çok çalışır öyle kazanırdık. Sizin kirli oylarınız bizim ittifakımıza iyi gelmedi
Üff bi tarafa çekmekten vazgeç.

Seçimler ne için var ?
Aday çıkar tercih yapılır.
O zaman oy kullanma hakkımız sınırlanır. Oy kullanma hakkımızı bir tercih yaparak ve bu tercihi adaylar üzerinden yaparak değerlendirdik.

Oy kullanırken size veya başkasına soracak değiliz istediğimiz adaya oy veririz.
Oy verip sizden bir karşılık beklenirse tamam ama boşa uzatıyorsun

K. Altınok

HEYET
41. Dönem Oyun Başkanı
Üff bi tarafa çekmekten vazgeç.

Seçimler ne için var ?
Aday çıkar tercih yapılır.
O zaman oy kullanma hakkımız sınırlanır. Oy kullanma hakkımızı bir tercih yaparak ve bu tercihi adaylar üzerinden yaparak değerlendirdik.

Oy kullanırken size veya başkasına soracak değiliz istediğimiz adaya oy veririz.
Oy verip sizden bir karşılık beklenirse tamam ama boşa uzatıyorsun
Oy kullanma hakkına sınırlı ise eğer kullanmayın ya da bizden yana kullanmayın. Ya da kendiniz aday çıkarıp kendi adayınıza kullanın Bu kadar net.

Sevim AYDIN

Vatandaş
Oy kullanma hakkına sınırlı ise eğer kullanmayın ya da bizden yana kullanmayın. Ya da kendiniz aday çıkarıp kendi adayınıza kullanın Bu kadar net.
Kadir bey bu oyunda hiç kimse oy kullanırken aday çıkarırken veya oy kullanmazken sizi soracak değil siz kim oluyorsunuz da size soracağız?

Böyle üstten üstten bu kadar net yapmayın diyemezsin sen oyun yönetimi misin?
Senin lafını hareket edeceğimize inanma sebebin nedir?

K. Altınok

HEYET
41. Dönem Oyun Başkanı
Sana ne batıyor bilmiyorum ama kime oy veririz kime destek oluruz bizi ilgilendirir bizim kararlarımıza yorum yapmak sana düşmez oyununu oyna ortalığı karıştırma
Konuşmalarına dikkat et. Etmeyeceksen konuşma. İllede ısrar edersen ben böyle konuşurum diye, sana bir laf söylerim 3 gün düşünürsün acaba bana ne demek istedi diye.