Tabii diyorum ya sicil sıkıntılı bunun djsjsksmeBu yiğit Türk budun partisindeyken , Emirhan bize yollamış ajan olarak. Tokat manyağı yaptım yolladım bunu![]()
Tabii diyorum ya sicil sıkıntılı bunun djsjsksmeBu yiğit Türk budun partisindeyken , Emirhan bize yollamış ajan olarak. Tokat manyağı yaptım yolladım bunu![]()
Firtina oncesi sessizlik var partide bu gece hainlerin infazini vercek galibaDumrul yine size mi geldi.kimi gözüne kestirdi acaba
Yav bi hatrini sordum batırdın be beniTabii diyorum ya sicil sıkıntılı bunun djsjsksme
projemiymiş yiğit projeye bak kimin projesiydi acaba kesin erenindir maks bu kadar olur zatenBu yiğit Türk budun partisindeyken , Emirhan bize yollamış ajan olarak. Tokat manyağı yaptım yolladım bunu![]()
Yav yapiyosada yapsın ajanlikTabii diyorum ya sicil sıkıntılı bunun djsjsksme
Noldu kral
Ne güzel Wp'de sohbet ediyordunuz sarıyordu bazen gitti AyazNoldu kral
Eren proje yapamazki onu unut bikereprojemiymiş yiğit projeye bak kimin projesiydi acaba kesin erenindir maks bu kadar olur zaten
Olsun bosverNe güzel Wp'de sohbet ediyordunuz sarıyordu bazen gitti Ayaz
100+ mesaj akıyordu amaOlsun bosver![]()
1000 olmuş geçen100+ mesaj akıyordu ama![]()
Sende en son yanında olduklarına küfür ediyordun pek bi farkın yok yaniEn son annesine küfür etmiştin değil mj ?
Sen gelmiyonki kanki gel yine akar100+ mesaj akıyordu ama![]()
Müsait olamıyorum ki knkmSen gelmiyonki kanki gel yine akar![]()
Ss qt bakalım Paşa başkanımSende en son yanında olduklarına küfür ediyordun pek bi fark yok yani
Varlığın yeterMüsait olamıyorum ki knkm![]()
Grupları silmeseyedin gösterirdim kim kimin ne olduğunu biliyorSs qt bakalım Paşa başkanım
Konusma öyle havadan
buluersun tabi Paşa baskanimGrupları silmeseyedin gösterirdim kim kimin ne olduğunu biliyor