Bu emirhanın yolundan gitme o yolun sonu hayırlı değil dön çabukKadirciyiz![]()
Bu emirhanın yolundan gitme o yolun sonu hayırlı değil dön çabukKadirciyiz![]()
Emirhan adamdırBu emirhanın yolundan gitme o yolun sonu hayırlı değil dön çabuk
Ben adam değil miyim yani ?Emirhan adamdır
Yaw geçen birsürü şey söyledinEmirhan adamdır
Sen penguensin . Diğer penguenler nerde size soguk hava deposunda sığınak yaptıracağım darbede saklanmanız içinBen adam değil miyim yani ?![]()
Yalan zatenYaw geçen birsürü şey söyledin
Helal olsun be diğer penguenlere el koydular maalesef bu ben kaldımSen penguensin . Diğer penguenler nerde size soguk hava deposunda sığınak yaptıracağım darbede saklanmanız için
Darbeye No dimiYalan zatenadammi bilmiom
Seni koruyacağız avni yem etmeyeceğiz kimseye .Helal olsun be diğer penguenlere el koydular maalesef bu ben kaldım
Tehdit ediliyorum eğer darbeden yana olmaz isem buzulları yakacaklarmisSeni koruyacağız avni yem etmeyeceğiz kimseye .
İnanma biz sana buzlu ortamların en güzellerini buluruzTehdit ediliyorum eğer darbeden yana olmaz isem buzulları yakacaklarmis![]()
Başkan gibi başkan işte @Y İ Ğ İ T olsa yapmazİnanma biz sana buzlu ortamların en güzellerini buluruz![]()
Şifa tehdit edio bakan danışmanı çıktı adamBaşkan gibi başkan işte @Y İ Ğ İ T olsa yapmaz
Ne diyorsun yiğit içi dolu şeyler yaz bir keredeSen burda gelmissin laf ation pengu @Penguen Avni
Tehdit yok teklif var karar senin ama pişman olmaktansa herkesi karşına al karar seninŞifa tehdit edio bakan danışmanı çıktı adam![]()
Şifayı sustur hayır diyimTehdit yok teklif var karar senin ama pişman olmaktansa herkesi karşına al karar senin![]()
Birini susturmak benim haddime değildir eğer zaten öyle olsaydı sen darbeye evet demene rağmen sağlıklı bir iletişimimiz bulunamazdıŞifayı sustur hayır diyim![]()
Ben susturcamŞifayı sustur hayır diyim![]()