Komutan kendi adamlarını yerleştirmiş ya itiraf etti sonundagkb zaten 3 komtan bizdeydi yapacak olsak elimizi kolumuz salayarak yapardık siz ne yaşıyorsunuz .
Komutan kendi adamlarını yerleştirmiş ya itiraf etti sonundagkb zaten 3 komtan bizdeydi yapacak olsak elimizi kolumuz salayarak yapardık siz ne yaşıyorsunuz .
Sen diyosan tamamdirAynennnnnn o iş tamam ablammmm darbeyi hallettik ablam sjdjdjskskskskkskdldkddk
ay sonu tahmini ne zaman satışı o tarafa yapacaksın erken tarih bildir bana geç kalma bekliyorum ona göre sana bi yer ayarlarızSen diyosan tamamdir![]()
Al işte @Sevim AYDIN Ayşenin mesajlara kanma demiştim ayrılıyomuşuz ay sonuay sonu tahmini ne zaman satışı o tarafa yapacaksın erken tarih bildir bana geç kalma bekliyorum ona göre sana bi yer ayarlarız![]()
Valla biz birsey yasamiyoruz yasayan ve darbe çığirtkanliği yapan sizlersiniz bizden yana ve gorevini layığı ile yapan BAKANIMIZ dan yana herhangi bir supheniz olmasin .gkb zaten 3 komtan bizdeydi yapacak olsak elimizi kolumuz salayarak yapardık siz ne yaşıyorsunuz .
Valla canim ne zaman isterse yeni sslerinizi bekliyorum toplu halde olsun ama ugrastirmayin beni cok yorgunum bu aralar @Sevim AYDIN beraber okuyalimda ssleri yine bi grup yaparim benay sonu tahmini ne zaman satışı o tarafa yapacaksın erken tarih bildir bana geç kalma bekliyorum ona göre sana bi yer ayarlarız![]()
Tamam atarım ben size ümit Gürkan’da istiyorsaValla canim ne zaman isterse yeni sslerinizi bekliyorum toplu halde olsun ama ugrastirmayin beni cok yorgunum bu aralar @Sevim AYDIN beraber okuyalimda ssleri yine bi grup yaparim ben![]()
Ne o cevapmi bulamadin baska diyarlarda geziyorsun selamini soylerim ben merak etme..Tamam atarım ben size ümit Gürkan’da istiyorsa![]()
Cevap değil ss istedin atacağımı söyledim bol bol okursunuz sonra ağlama amaNe o cevapmi bulamadin baska diyarlarda geziyorsun selamini soylerim ben merak etme..
Ablaaam nasılsın nabıyorsunNe o cevapmi bulamadin baska diyarlarda geziyorsun selamini soylerim ben merak etme..
UğramadımTamam da gerektiği zaman bakan makama oturalı kaç gün olmuş bi tebrik için uğradın mı yanına
Yazdığı mesaj belli aldığı cevap belliEngellimiymiş ben ne zaman görsem engelli yok yazıyor @EKREM yanlışmıyım ahhshssh bu gelip yalvarmadı mı sana dkkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkd
Düzenli olarak takviye aldığım için ihtiyaç duymuyorum ama siz alabilirsinizTavsiye edeyim b vitamini çok kulanın bence ihtiyicanız var gibi duruyor da sizin burdan bakınca .
Kalplerin yerini değiştirseydin bari Ayşe kckfkfglflAl işte @Sevim AYDIN Ayşenin mesajlara kanma demiştim ayrılıyomuşuz ay sonu![]()
Bencede yazdığın cevap belli aldığın cevap belliYazdığı mesaj belli aldığı cevap belli![]()
Kalplerin yerini değiştirmiş ayıp ediyon shshsjsjsjKalplerin yerini değiştirseydin bari Ayşe kckfkfglfl
İncirler olana kadar kalsaydın bari İsmail![]()
Ay pardonKalplerin yerini değiştirmiş ayıp ediyon shshsjsjsj
Yok be şaşırmadım ekremin dünyadan hızlı döndüğünü biliyordum durum güncelledi sadeceBencede yazdığın cevap belli aldığın cevap belli![]()
şaşırmaman normal düne kadar ne laflar söylediğin bilgemle şimdi çekirdek çintmen ayrı bir dünyaYok be şaşırmadım ekremin dünyadan hızlı döndüğünü biliyordum durum güncelledi sadece![]()
Olur çerçeveletip duvarıma asicam. Aglamakta insana dair de insan olanlara diyip bi kamu spotu yapip size online hayatinizda basarilar diliyorum .Bir sonraki fragmanda gorusmek uzere .Cevap değil ss istedin atacağımı söyledim bol bol okursunuz sonra ağlama ama![]()