@ Y İ Ğ İ T o son ss deki Kaan benmiyim
Coşkun abi farkındayım ama bazı arkadaşların yaptığıda olmuyor yok özür diledi yok pişman olurmu abi böyle bişeyO mevzu ayrı Ekrem asıl mevzu bu SS lerin1.5 aydır arşivleyip açıklamayan vatandaşa bu sitem daha önce neden açıklanmadı ne sebepten bu güne bekletildi
O kısmıyla ilgilenmiyorum abi birini banlatalım derken kendini banlatacak olması içler acısı yazıkKarşılaşmadan ziyade şuan Adalet bakanına bir komplo bence bu ss leri gönderip forumdan paylaşmasını kim sağladı Adalet bakanının boşluğuna denk gelip bu ss leri paylaşması sıkıntı oldu
Arkadaşlar hepiniz iyi güzel diyonuzda bu küfürler size edilse üzerinden 1.5 ay geçti diye yiyip yutacakmısınız veya size edildiği zaman bukadar iyimser olacanız mı ?
Meseleni özelden çözebilirsin burada show oluyor buCoşkun abi farkındayım ama bazı arkadaşların yaptığıda olmuyor yok özür diledi yok pişman olurmu abi böyle bişey
Sen ne alaka kardeşim kaan yüksel o@ Y İ Ğ İ T o son ss deki Kaan benmiyim
Kral küfürü savunmuyoruz elbette ama 1.5 ay sonra size bunları gönderip, sizi bunu yapmaya yönlendiren arkadaşın ayak oyununa gelmenizi yanlış buluyoruz.
Siyaset oyunu oynuyoruz, ne küfür olsun, ne de 1.5 ay önce can cigerken bugün arası bozulunca bunları piyasaya süren arkadaşlar olsun diyoruz.
Ki küfür eden özrünü dilemiş, eşeklik yaptığını kabul etmiş. Yakışan büyüklük göstermektir, yaşına vermektir.
Bunları 1.5 ay sonra piyasaya süren arşivciyi de bu ucuz oyunlarla bu oyunun dönmeyeceğini göstermektir.
Kral yiğidi daha öncede sövdü diye affettim adam bana özelden dalga geçer gibi psikolojik sorunlarım var yazmış bu 2. Defa küfredişi. Artık yeter buna. Ha benim konuyu bugün açmam ss ler bana bügün geldi önceden gelse yine aynı tepkiyi verirdim.Kral küfürü savunmuyoruz elbette ama 1.5 ay sonra size bunları gönderip, sizi bunu yapmaya yönlendiren arkadaşın ayak oyununa gelmenizi yanlış buluyoruz.
Siyaset oyunu oynuyoruz, ne küfür olsun, ne de 1.5 ay önce can cigerken bugün arası bozulunca bunları piyasaya süren arkadaşlar olsun diyoruz.
Ki küfür eden özrünü dilemiş, eşeklik yaptığını kabul etmiş. Yakışan büyüklük göstermektir, yaşına vermektir.
Bunları 1.5 ay sonra piyasaya süren arşivciyi de bu ucuz oyunlarla bu oyunun dönmeyeceğini göstermektir.
taklaya geldiniz ortak bunu yazan adamın konu açması gerekiyordu üstüne siz bir konu açardınız bakan olarak acemilik ama olur öyle şeyler bize ne ssler geliyor 10 ay önce 5 ay önce adam neler yazmış çıkıp buraya atmayız hiçbirini adama derler 10 aydır nerdeydin diye ne diyecezArkadaşlar hepiniz iyi güzel diyonuzda bu küfürler size edilse üzerinden 1.5 ay geçti diye yiyip yutacakmısınız veya size edildiği zaman bukadar iyimser olacanız mı ?
Bu konuda fatıh agama katılıyorum ekrem kardeşim. @E K R E M Küfürü onaylamıyorum, ama 1.5 aya kadar meto nerdeymıs neden şimdi servis ediyor. O gün neden söyleyip ıstenmeyen oyuncu ılanı ettırmemıs. Sormazlar mı İnsana hayırdır birader diye. Yiğite gelecek olursak kendisi hatalı yaptığı buyuk ayıp. Ama işin içinde farklı mevzular da var bu zamanlama olaylarında.Kral küfürü savunmuyoruz elbette ama 1.5 ay sonra size bunları gönderip, sizi bunu yapmaya yönlendiren arkadaşın ayak oyununa gelmenizi yanlış buluyoruz.
Yiğit ben sana demedim mi küfürü bırak millete sövme diye.Sen ne alaka kardeşim kaan yüksel o
Efe valla bugün haberim oldu beynimden vurulmuşa döndüm.taklaya geldiniz ortak bunu yazan adamın konu açması gerekiyordu üstüne siz bir konu açardınız bakan olarak acemilik ama olur öyle şeyler bize ne ssler geliyor 10 ay önce 5 ay önce adam neler yazmış çıkıp buraya atmayız hiçbirini adama derler 10 aydır nerdeydin diye ne diyecez
Tamam abi ondan sonra sövmedimki eski konular onlarYiğit ben sana demedim mi küfürü bırak millete sövme diye.
Kanka yiğiti bulup döveriz istersen sorun yokEfe valla bugün haberim oldu beynimden vurulmuşa döndüm.
Kral yiğidi daha öncede sövdü diye affettim adam bana özelden dalga geçer gibi psikolojik sorunlarım var yazmış bu 2. Defa küfredişi. Artık yeter buna. Ha benim konuyu bugün açmam ss ler bana bügün geldi önceden gelse yine aynı tepkiyi verirdim.
Biz sizinle zamanında okadar atıştık tartıştık. Birinizin bile ailesine kesinlikle kötü tek kelime etmedim etmemde ama bu sapıttı iyice
Emob reis yeminle bıraktım küfürü ben söz de verdim hatta bu eskiden ettiğim için onu fırsat bilmişlerSsleri sonuçlarını bilerek paylaştım cezai işlem neyse kabul ediyorum kendi adıma.
Ortada bana edilmiş bir küfürde var 1.5ay 2 ay bi anlam farketmez benim için karalama kampanyası da değil kim olduğununda bir önemi yok oyun dışı platformdan ceza verildiğini biliyoruz o gereken cezayı alır bende gereken cezamı alırım herhangi bir başkasıda olsa gene ssleri paylaşırım gün gelir kanıt dersiniz madem makam adalet makamı ise her şey olduğu gibi sizlere aktarılır bu benim şahsi fikrim kendi metodum tecrübe dediğiniz şeyler yaşanarak öğrenilir role yapmak ise bir yaşam değil akıl işidir bu ayrımı yapabilcek seviyede bir oyuncu kitlesiyiz yoksa siyaset yapmazdık. Olaki karar devam etmesi yönünde çıkar ve olaki bu durumu yaşan bir kaç oyuncu olur ozaman ilk ben konuşurum size.
Bir çürük elma tüm sepeti çürütür. Arkanızdan küfür yiyip yanınızda dava gütmek istiyorsanız buyrun çürünün. Oyun tecrübesi bilgisi inanın umrumda değil bana maval okumayın herkes kendinden bende bu dönem hepimizin hakkından sorumluyum benim umrumda değil ama yarın başkasının umrunda olur benim çabam yarın bunu yaşamayalım.