Ek Olarak Adalet Bakanlığı Paneli Bakımda Olduğu İçin Erişemiyorum Yoksa Bu Karar Ordan Alıncakdı Görev Sürem Bitmeden Bunu Paylaşmak İstedim. Sonuçlarını bile bile.Ssleri sonuçlarını bilerek paylaştım cezai işlem neyse kabul ediyorum kendi adıma.
Ortada bana edilmiş bir küfürde var 1.5ay 2 ay bi anlam farketmez benim için karalama kampanyası da değil kim olduğununda bir önemi yok oyun dışı platformdan ceza verildiğini biliyoruz o gereken cezayı alır bende gereken cezamı alırım herhangi bir başkasıda olsa gene ssleri paylaşırım gün gelir kanıt dersiniz madem makam adalet makamı ise her şey olduğu gibi sizlere aktarılır bu benim şahsi fikrim kendi metodum tecrübe dediğiniz şeyler yaşanarak öğrenilir role yapmak ise bir yaşam değil akıl işidir bu ayrımı yapabilcek seviyede bir oyuncu kitlesiyiz yoksa siyaset yapmazdık. Olaki karar devam etmesi yönünde çıkar ve olaki bu durumu yaşan bir kaç oyuncu olur ozaman ilk ben konuşurum size.
Bir çürük elma tüm sepeti çürütür. Arkanızdan küfür yiyip yanınızda dava gütmek istiyorsanız buyrun çürünün. Oyun tecrübesi bilgisi inanın umrumda değil bana maval okumayın herkes kendinden bende bu dönem hepimizin hakkından sorumluyum benim umrumda değil ama yarın başkasının umrunda olur benim çabam yarın bunu yaşamayalım.