Susacaksın İsmail başkan konuşmak istiyorsan hodri meydan konuş bakalımEvet maalesef Sizin hakkınızda o kadar çok söylemek istediğim şey var ki maalesef oyun kuralları gereği susmam gerekiyor
Susacaksın İsmail başkan konuşmak istiyorsan hodri meydan konuş bakalımEvet maalesef Sizin hakkınızda o kadar çok söylemek istediğim şey var ki maalesef oyun kuralları gereği susmam gerekiyor
Peki bir soruda benden sana hiçbir sebep yokken niye bana karşı tavır aldınız Evet çok net bir soru sordum Sadece sana değil tüm partineSana tek bir soru madem yanlış kişiyi sucluyoruz 3 senedir bu oyunu oynuyorsunuz daha doğru düzgün tanımadığınız kişiyi nasıl parti yöneticisi yapıyorsunuz
Maalesef oyunda kural denen bir şey var yasaklar var kusura bakmaSusacaksın İsmail başkan konuşmak istiyorsan hodri meydan konuş bakalım
Korkuyorum desene sen şuna dostumMaalesef oyunda kural denen bir şey var yasaklar var kusura bakma
Ha gel gel bir şey yazcam ss alıb atsınlar sanaİçerdeyiz Altinok
Ha gel gel bir şey yazcam ss alıb atsınlar sana
Yaz başkanim bunlarin ajanin görüce tek şey obende yazayım bari başkanım arkanızdayım
Buradayız gereksizsin artık@Sevim AYDIN
@İsmail bozkaya
Ya siz kayıp etməyə alışmışnz
Bize Ajan göndərseniz. Nolur sadce küfürleri sizle dalğa gecmekden baska Ss yok sadce yanı önemi bir bilgide yok sadce sizle dalga geçiyoruz sizde bakıb gülüyorsunuz![]()
Öylemi Burdayız demekle dil Siz bir seçim kazanin sonra burda bizdə varız dinBuradayız gereksizsin artık
Ne yapicaz yüksələn seçimi kazanıpda bənden intikamı alicakSen, sen ol Yükselen Gençlik! Uğraşma, pişman olursunuz.
Burada bir tek ajan varsa o da sensin. Senin ajan olmadığın ne malum? Başka bir RP oyunu açılsa hemen o oyuna gidersin, bu oyunu da kötülersin. iftira atma!
Hayır bizim rakibim yok görüldüyü biz itifak olarak iktirariz rakib tanımayızBu durumda da sizde rakip Parti olduğu için böyle söylüyorsunuz demektir cümleleri iyi kur başkanım
Seni rakip olarak saymamışlardır ondandır bizi Tarık edip durma sen kimsenin umurunda değilsin Maalesef çok acı bir gerçek önemli biri değilsin ki Ne yapalım senin ss'lerini onun için Burada bizimle laf geveleme de git vergini kasHayır bizim rakibim yok görüldüyü biz itifak olarak iktirariz rakib tanımayız
Ben önemli biriyim ki adım her. Oyunçu illaki duymuştur bənim Isimim böyle konularda keçdikce beni önemli kılar bizde bir söz vardır reting alt üst edən bendim hatırlıyorsaniz AZƏRBAYCAN TÜRK BİRLİĞİSeni rakip olarak saymamışlardır ondandır bizi Tarık edip durma sen kimsenin umurunda değilsin Maalesef çok acı bir gerçek önemli biri değilsin ki Ne yapalım senin ss'lerini onun için Burada bizimle laf geveleme de git vergini kas
Demek ki bu kadar konuşuyorsanız, umurunuzdayım. Yoksa adımı bile anmazdınızSeni rakip olarak saymamışlardır ondandır bizi Tarık edip durma sen kimsenin umurunda değilsin Maalesef çok acı bir gerçek önemli biri değilsin ki Ne yapalım senin ss'lerini onun için Burada bizimle laf geveleme de git vergini kas
Ya ya boş boş işinz güçsüz boş boş konusmak icrati. Görəlim yeter konuştunuz Bir. Seçimdede. Konsun artıkSeni rakip olarak saymamışlardır ondandır bizi Tarık edip durma sen kimsenin umurunda değilsin Maalesef çok acı bir gerçek önemli biri değilsin ki Ne yapalım senin ss'lerini onun için Burada bizimle laf geveleme de git vergini kas