Ajan olayı (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İsmail bozkaya

Yükselen gençlik parti sekreteri
Vatandaş
Sana tek bir soru madem yanlış kişiyi sucluyoruz 3 senedir bu oyunu oynuyorsunuz daha doğru düzgün tanımadığınız kişiyi nasıl parti yöneticisi yapıyorsunuz
Peki bir soruda benden sana hiçbir sebep yokken niye bana karşı tavır aldınız Evet çok net bir soru sordum Sadece sana değil tüm partine

꧁༺Tozkoparan༻꧂

Altın ok neferi 🖤
Vatandaş
Seni rakip olarak saymamışlardır ondandır bizi Tarık edip durma sen kimsenin umurunda değilsin Maalesef çok acı bir gerçek önemli biri değilsin ki Ne yapalım senin ss'lerini onun için Burada bizimle laf geveleme de git vergini kas
Ben önemli biriyim ki adım her. Oyunçu illaki duymuştur bənim Isimim böyle konularda keçdikce beni önemli kılar bizde bir söz vardır reting alt üst edən bendim hatırlıyorsaniz AZƏRBAYCAN TÜRK BİRLİĞİ

꧁༺Tozkoparan༻꧂

Altın ok neferi 🖤
Vatandaş
Seni rakip olarak saymamışlardır ondandır bizi Tarık edip durma sen kimsenin umurunda değilsin Maalesef çok acı bir gerçek önemli biri değilsin ki Ne yapalım senin ss'lerini onun için Burada bizimle laf geveleme de git vergini kas
Ya ya boş boş işinz güçsüz boş boş konusmak icrati. Görəlim yeter konuştunuz Bir. Seçimdede. Konsun artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...