Anka İttifakı Bildirisi (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Emirhan'
  • Başlangıç tarihi

Memolreis

Güçlü Gelecek Partisi Kurucu
Yasaklı Üye
Vatandaş
Piyon olmak Maydonoz olmakdan iyidir kadirim seni severim biraz en azından milletin anasına sovmuyecek kadar dürüst oynuyorsun seni bozan hep bu fatih tutuk yanındakilerin girdabında kaybolma güzel insan😉

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Savaşta yumruk sayılmaz fatihcim Senden gelen herşeye kabuluz Ama biz siz gibi milleti banlatmanin arkasina siginmayacagiz Hiçbir zaman Her zaman Dürüst ve adaletli şekilde oynuyacagiz Oyunumuzu Sizler böyle devam edin
Dürüst olmayi beceremezsin sen. Boşuna uğraşma.

Nabiyon milleti darliyon mu hala. Aramalara devam mı😂

Memolreis

Yasaklı Üye
Vatandaş
Memol yalani iyi konusyorsun, börü partisine sövüp düşman gibi davranıp, biz tarafından terkedilince ilk börü partisine gitmen, Göktürk hakkinda soylediklerini söylemiyorum bile neyse.. sen bir piyon olarak kullanilmaya devam et😂
Piyon olmak Maydonoz olmakdan iyidir kadirim seni severim biraz en azından milletin anasına sovmuyecek kadar dürüst oynuyorsun seni bozan hep bu fatih tutuk yanındakilerin girdabında kaybolma güzel insan😉hem kadir siyaset yalansız olmaz diyen fatih abindi ben deil Ben herkeze ne soylediysem yuzunize de söylerim merak etme onlarada söyledim zamanında tıpkı size söylediğim gibi

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Piyon olmak Maydonoz olmakdan iyidir kadirim seni severim biraz en azından milletin anasına sovmuyecek kadar dürüst oynuyorsun seni bozan hep bu fatih tutuk yanındakilerin girdabında kaybolma güzel insan😉hem kadir siyaset yalansız olmaz diyen fatih abindi ben deil Ben herkeze ne soylediysem yuzunize de söylerim merak etme onlarada söyledim zamanında tıpkı size söylediğim gibi

Ders 7 🤫 rüyalarına da giriyor muyum? 🤣

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş

Memolreis

Yasaklı Üye
Vatandaş
Başkanım fatih tutuk dolaylı yoldan da olsa kullanmayı sever savaşta herşey mübah diyen 1sener darbe planı yapıp Onunla gece gündüz uyuyan insanlara nasıl fitne fesat sokarım diye gece gündüz beyni çalışan biri olduğu için savaş yapıyor arkadaşımız herkezi yanına alır simdi
Bende anlamadım konu bana nasıl geldi 🤔Adım çıkmış dokuza inmez sekize jdwlsjaldjwk