Dürüst olmayi beceremezsin sen. Boşuna uğraşma.Savaşta yumruk sayılmaz fatihcim Senden gelen herşeye kabuluz Ama biz siz gibi milleti banlatmanin arkasina siginmayacagiz Hiçbir zaman Her zaman Dürüst ve adaletli şekilde oynuyacagiz Oyunumuzu Sizler böyle devam edin
Piyon olmak Maydonoz olmakdan iyidir kadirim seni severim biraz en azından milletin anasına sovmuyecek kadar dürüst oynuyorsun seni bozan hep bu fatih tutuk yanındakilerin girdabında kaybolma güzel insanhem kadir siyaset yalansız olmaz diyen fatih abindi ben deil Ben herkeze ne soylediysem yuzunize de söylerim merak etme onlarada söyledim zamanında tıpkı size söylediğim gibiMemol yalani iyi konusyorsun, börü partisine sövüp düşman gibi davranıp, biz tarafından terkedilince ilk börü partisine gitmen, Göktürk hakkinda soylediklerini söylemiyorum bile neyse.. sen bir piyon olarak kullanilmaya devam et
Piyon olmak Maydonoz olmakdan iyidir kadirim seni severim biraz en azından milletin anasına sovmuyecek kadar dürüst oynuyorsun seni bozan hep bu fatih tutuk yanındakilerin girdabında kaybolma güzel insanhem kadir siyaset yalansız olmaz diyen fatih abindi ben deil Ben herkeze ne soylediysem yuzunize de söylerim merak etme onlarada söyledim zamanında tıpkı size söylediğim gibi
Bak bu cumleyi kabulleniyorsan tamam , daha sana birşey demicem ayrıca benim yaptigim maydonoz değil siyasette muhalefettir.Piyon olmak Maydonoz olmakdan iyidir
Ders 7 rüyalarına da giriyor muyum?
@Fatih TUTUK bak düsündürdüseni bozan hep bu fatih tutuk
Semih harbi bazen beni ayar edion, biz nabiyoruz burda gelmiş ne yaziyorsun, terket burayi hemengünaydın
Bende anlamadım konu bana nasıl geldi Adım çıkmış dokuza inmez sekize jdwlsjaldjwkKonu memolden çıkıp busraya nasıl geldi onu anlamadım ksksksksjs
vah vah kadiri ayar etmişim emredersin paşam ben gidiyorumSemih harbi bazen beni ayar edion, biz nabiyoruz burda gelmiş ne yaziyorsun, terket burayi hemen
@Fatih TUTUK kraldır, bu oyunda benim tek yoldasimdir. Batarsakta beraber, cıkarsakta beraber ötesi yok. O yüzden boşa film anlatmayin
KAMDSÖMFLDNGSLFNLSNFSN KADIR SONDA CIKAN KİSİLER SİZ MİSİNİZ FATİHLE
Soda isten mi, sade Beypazarı olanvah vah kadiri ayar etmişim emredersin paşam ben gidiyorum
Nasıl amaKAMDSÖMFLDNGSLFNLSNFSN KADIR SONDA CIKAN KİSİLER SİZ MİSİNİZ FATİHLE
yahu kambersiz düğün olmaz geldim ben deSoda isten mi, sade Beypazarı olan
Ben Komedi Ruyalarini sevmem tutuk genelde Aksiyon rüyaları Güzel oluyor seninle de komedi bile komedi olmuyorda nabalim yoklukta giderin var
ateeeşşşşşNasıl ama
Bende anlamadım konu bana nasıl geldi Adım çıkmış dokuza inmez sekize jdwlsjaldjwk