Engelleyen senmisin benmiyim fatiiiiburnun uzuyor seste hakkimdan gelemedin sen engelledin beniya. Ne cabuk unuttun ayzimer başladı sende bak dusunmektenBeni engelleyerek mi aksiyon yaşıyorsun
Engelleyen senmisin benmiyim fatiiiiburnun uzuyor seste hakkimdan gelemedin sen engelledin beniya. Ne cabuk unuttun ayzimer başladı sende bak dusunmektenBeni engelleyerek mi aksiyon yaşıyorsun
Başkanım fatih tutuk dolaylı yoldan da olsa kullanmayı sever savaşta herşey mübah diyen 1sener darbe planı yapıp Onunla gece gündüz uyuyan insanlara nasıl fitne fesat sokarım diye gece gündüz beyni çalışan biri olduğu için savaş yapıyor arkadaşımız herkezi yanına alır simdi
Bu anlattığına strateji deniliyor. Öğren şu oyunu artik yavBaşkanım fatih tutuk dolaylı yoldan da olsa kullanmayı sever savaşta herşey mübah diyen 1sener darbe planı yapıp Onunla gece gündüz uyuyan insanlara nasıl fitne fesat sokarım diye gece gündüz beyni çalışan biri olduğu için savaş yapıyor arkadaşımız herkezi yanına alır simdi
Ettigin Küfürleri şimdi burda marifetmis gibimi.anlation.memolEngelleyen senmisin benmiyim fatiiiiburnun uzuyor seste hakkimdan gelemedin sen engelledin beniya. Ne cabuk unuttun ayzimer başladı sende bak dusunmekten
Yani Altın Ok stratejisi milleti 3 - 4 dönem kullanıp atmak mı vaayyy bak itiraf ettilerBu anlattığına strateji deniliyor. Öğren şu oyunu artik yav
Engelleyen senmisin benmiyim fatiiiiburnun uzuyor seste hakkimdan gelemedin sen engelledin beniya. Ne cabuk unuttun ayzimer başladı sende bak dusunmekten
Yok kral biz kimseyi kullanmayiz. Oyle bir şey bize yakışmaz.Yani Altın Ok stratejisi milleti 3 - 4 dönem kullanıp atmak mı vaayyy bak itiraf ettiler
Yani Altın Ok stratejisi milleti 3 - 4 dönem kullanıp atmak mı vaayyy bak itiraf ettiler
Fitne fesat in adı strateji olmuşBu anlattığına strateji deniliyor. Öğren şu oyunu artik yav
memolü 3-4 dönem kullandım
hangisine inanalımYok kral biz kimseyi kullanmayiz.
Bu anlattığına strateji deniliyor. Öğren şu oyunu artik yav
Gel açtım tutuh baskanAynen piyonReis hadi engeli kaldır da oradan konuşalim
Yapmayalım dersen de başkasının piyonu ol biraz da sıkılınca onlar da atar bir köşeye nasılsa
Başkanım kim kimi kullanmış bilmiyorum ama şunu her gördüğümde bi uzaklaşıyor gibiyiz seninle...Başkanım fatih tutuk dolaylı yoldan da olsa kullanmayı sever savaşta herşey mübah diyen 1sener darbe planı yapıp Onunla gece gündüz uyuyan insanlara nasıl fitne fesat sokarım diye gece gündüz beyni çalışan biri olduğu için savaş yapıyor arkadaşımız herkezi yanına alır simdi
Fatih memole ne dese haklı, ayrıca memolu kullanicak pozisyon olmadi bizde. Bize herzaman yük olmustur.vekillik istedi fazlası ile, bakanlık istedi fazlası ile ki bir gün sonra gitti, birilerinin anasına avradina sövdü gene banlattirdi hesabını. Memolun nesini kullanicaz bizhangisine inanalım
kendini ne güzel anlatıyorsun ya bayılıyorum askjlaslfksdfs ayzimer başlangıçlı memolFitne fesat in adı strateji olmuş
Kötülük adı strateji olmuş
Ne guzel ya valla yapma kadircim eğer sen buna bugün stratesi dersen olmaz dur demek lazım sahtelik her zaman sahteliktir hırs ve azim denilen şeyde insanı gereksiz yere çabaya sokar ve zaten doğruya doğru denmedigi ve isimleri değiştirildiği için bizler bu halde deilmiyiz fitne fesat her zaman fitne fesattir
dur biraz da sana muhalefet olcam ben de bunu görünce bi rahatsız oldumBaşkanım kim kimi kullanmış bilmiyorum ama şunu her gördüğümde bi uzaklaşıyor gibiyiz seninle...Ekli dosyayı görüntüle 16159
Tdk değilim her yazım yanlışına karışmam ama "herkez" nedense ayrı bir sinir ediyor beni Ama sağ ol bir dahakine dikkat ederimdur biraz da sana muhalefet olcam ben de bunu görünce bi rahatsız oldum Ekli dosyayı görüntüle 16160
sana muhalefet olayım derken kendimle de çelişmişim az da kendime muhalefet olayım
Tdk değilim her yazım yanlışına karışmam ama "herkez" nedense ayrı bir sinir ediyor beni Ama sağ ol bir dahakine dikkat ederim
Gel açtım tutuh baskan
Başkanım siz biz tükürdügumuzu yapamadığımız için mi bizden uzaklaşıyor sun hani zamanında altik ok öcü idi sizin için. Bana okadar yazdınız demi sizlerde herkez gibi altın ok kotu şimdi menfaatler için altın ok cicimi oldu Ben tukurdugumu yalamadim siz malesef yenilikci demokrasinin duruşunu yok ettiniz partiniz her defasında kapandı axildi Ve size insnalar hep sizin yüzünüzden hezimete uğradı lütfen biz burda size laf atmadik sadece altın okun kullandığı isimler arasında kalmayı basarmaniza hayranımBaşkanım kim kimi kullanmış bilmiyorum ama şunu her gördüğümde bi uzaklaşıyor gibiyiz seninle...Ekli dosyayı görüntüle 16159