K
KURT 77
Ziyaretçi
Kızılelma 2 iktidarlarık aldı sen o partiyi ağzına alabilecek kalitede değilsin boşver o yüzdenne güzel eleştirmiş ya öyle kızılelmayı sen mi yedin kurt neden artık yok

Kızılelma 2 iktidarlarık aldı sen o partiyi ağzına alabilecek kalitede değilsin boşver o yüzdenne güzel eleştirmiş ya öyle kızılelmayı sen mi yedin kurt neden artık yok
Yav Cem 3 5 kişi oturun eğlenin hadi herşeye duyar kasıp atlamayın kala kala bu kadar kaldınız zaten kendi aranızda 2 top çevirin 2 abicilik yapın ne bileyim medya falan kurun bişeler yapın takılmayın bu kadar eğlenin sizin işiniz artık eğlenmek siyaseti çokta şey yapmayınSizin abilere karsi ozel ilginizmi var surekli abi soruyorsunuz
ne güzel eleştirmiş ya öyle kızılelmayı sen mi yedin kurt neden artık yok
Kral çok ağır konusuyorsun bak. Gideriz he![]()
Hadeeeee postu terk edin ağlama duvarına çevirdiniz ne yazsanız ağlıyor gibi yazıyorsunuz hadeeee yenildiniz hala konuşuyosunuz oyunu bırakmanız lazımdıSizin abilere karsi ozel ilginizmi var surekli abi soruyorsunuz
şuan iktidara laik olmadıgı için mi baska partilerin arka bahcesi yaptınızKızılelma 2 iktidarlarık aldı sen o partiyi ağzına alabilecek kalitede değilsin boşver o yüzden![]()
Eglenioz isteYav Cem 3 5 kişi oturun eğlenin hadi herşeye duyar kasıp atlamayın kala kala bu kadar kaldınız zaten kendi aranızda 2 top çevirin 2 abicilik yapın ne bileyim medya falan kurun bişeler yapın takılmayın bu kadar eğlenin sizin işiniz artık eğlenmek siyaseti çokta şey yapmayın![]()
özür dileriz konuyu kirletmis olduk daha fazla uzatmayalım konu sahibi isteğiyle konu kilit mesajı gelecek birazdan çünküHadeeeee postu terk edin ağlama duvarına çevirdiniz ne yazsanız ağlıyor gibi yazıyorsunuz hadeeee yenildiniz hala konuşuyosunuz oyunu bırakmanız lazımdı
Memleket yönetmek kolay değil tabi. Eğlenecek haliniz yok sizinYav Cem 3 5 kişi oturun eğlenin hadi herşeye duyar kasıp atlamayın kala kala bu kadar kaldınız zaten kendi aranızda 2 top çevirin 2 abicilik yapın ne bileyim medya falan kurun bişeler yapın takılmayın bu kadar eğlenin sizin işiniz artık eğlenmek siyaseti çokta şey yapmayın![]()
Sen bi alpaslanlara sor yok abi derse sana bana gelin tabi bulabilirsenEglenioz iste
Abi lazimmi sen onu sole
Tmm abi .sYoutube.combiskötüyüsaynen uzayın altın ok la milli egemenlik
Surekli abi istiyen abi yokmu diyen sensinSen bi alpaslanlara sor yok abi derse sana bana gelin tabi bulabilirsen![]()
muhalefet olmak için tetikte mi bekliyorsun? yani sıkılmadan bunalmadan ay aman laf atayımda ne olursa olsun düşüncesindesiniz hayır komik duruyor bir de her konuda aynı senaryo değiştirin biraz cümleleri elinizde bişey yok diye ısıtıp ısıtıp aynı cümlelerle geliyorsunuz sıktı .dhahahaha birader burada ai ile olusturulmus çete fotoğraflarıyla tripten tribe giriyorsunuz 2 aydır biz kötüyüz aynen falan filan sarkıyı yapan eleman görse dalga gecer sizle bir kişi yargılamadı sizi kendi halinizde eğleniyorsunuzdur diye neyin duyarı bu hayırdır
Çk haklsnz kafirya hanım bu arada slm.mesut.benmuhalefet olmak için tetikte mi bekliyorsun? yani sıkılmadan bunalmadan ay aman laf atayımda ne olursa olsun düşüncesindesiniz hayır komik duruyor bir de her konuda aynı senaryo değiştirin biraz cümleleri elinizde bişey yok diye ısıtıp ısıtıp aynı cümlelerle geliyorsunuz sıktı .d
slm.mesut.by.yazmyn.abm.vr.Çk haklsnz kafirya hanım bu arada slm.mesut.ben
Abinin tshirtünü yırtıyorumslm.mesut.by.yazmyn.abm.vr.
Sayın Rüya...slm.mesut.by.yazmyn.abm.vr.
Sizin için çok bir veri yok Murat bey ancak Ahmet ve Onur bey için aynılarını söyleyemeyeceğim.Bak merak ettim şimdi sıkı takipte olacağım![]()
Kim olduğunuzu biliyorum hepinizi ifşa ederimSizin için çok bir veri yok Murat bey ancak Ahmet ve Onur bey için aynılarını söyleyemeyeceğim.
Altın ok ve Milli egemenlik çok heveslenmesin ibre onlara da dönecek...
slukla.dver.sniAbinin tshirtünü yırtıyorum