Asil mi, Aciz mi ? (11 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan A T H E N A
  • Başlangıç tarihi

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Göktürk parti duyurusudur.

Selam ben Göktürk parti genel başkanı Semih.

Şuan oyun banı aldığım için parti duyurusu gecemiyorum, burdan yazam dedim.

Partimiz üyelerinde dışarıdan mesaj gelirse SS alın ve bana atın lutfen. Zamanı geldiğinde kullanmak üzere arşiv yapicam.

Ayrıca diğer bir konu eğer partimden ayrilirsaniz hepinizi şikayet eder banlatirim sizlerinde elimde ssleri mevcuttur. Biz geniş kadroya sahibiz ve heryerde elimiz vardır. Dikkat edin.

Şimdi herkes seri vergi kassın. Maddi destek isterseniz de ticaret yaparak para kazanın.

Hadi kib by aeo

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş

Partimiz üyelerinde dışarıdan mesaj gelirse SS alın ve bana atın lutfen. Zamanı geldiğinde kullanmak üzere arşiv yapicam.

Ayrıca diğer bir konu eğer partimden ayrilirsaniz hepinizi şikayet eder banlatirim sizlerinde elimde ssleri mevcuttur. Biz geniş kadroya sahibiz ve heryerde elimiz vardır. Dikkat edin.

Şimdi herkes seri vergi kassın. Maddi destek isterseniz de ticaret yaparak para kazanın.

Hadi kib by aeo

Hadi eyw

A

A T H E N A

Ziyaretçi

Hadi kib by aeo
El koyuldu 😅

S

S E M İ H

Ziyaretçi

Hadi kib by aeo
boş yapmasan şaşırdım

RE0N

ASİL TÜRK PARTİSİ
Vatandaş
Öncelikle yaşanan bu durum için çok üzgünüz üyemize gereken uyarı yapıldı ancak bunu arşivciliğinizi ortaya koyup sele serpe yapmak yerine yöneticiler arasında usülünce çözmeye çalışmak daha uygun olurdu her seçim ortaya ss çıkardı bu seçim nasıl oldu da çıkmadı diye düşünüp yorum yapmıştım şaşırtmadınız ama 😄 Tekrar yaşanan durum için sizden ve üyenizden özür diliyoruz 😊
IMG_2559.png

S

Silinen üye 19099

Ziyaretçi
Adam kendi partisine rüşvet ile adam topluyor buna gülerim işteee😂

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Öncelikle yaşanan bu durum için çok üzgünüz üyemize gereken uyarı yapıldı ancak bunu arşivciliğinizi ortaya koyup sele serpe yapmak yerine yöneticiler arasında usülünce çözmeye çalışmak daha uygun olurdu her seçim ortaya ss çıkardı bu seçim nasıl oldu da çıkmadı diye düşünüp yorum yapmıştım şaşırtmadınız ama 😄 Tekrar yaşanan durum için sizden ve üyenizden özür diliyoruz 😊
Ekli dosyayı görüntüle 16455
30 taşa milleti satın alıyorsun utan utan

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Şimdi burada bir açıklama yapmak gerekirse böyle bir şeyden ilgim alakam ve bilgim yoktur Bahsi geçen arkadaşa gerekli uyarıyı yaptım aramiza yeni katılan bir arkadaş ve neyin ne olduğunu bilmeden üzerine vazife almış ve bu tür bı mesaj yazmış partim adına yapılan bu etik dışı hareketten dolayı Üzgün olduğumu ifade etmek istiyorum bu yapılan işin sorumlusuna gereken uyarı da yapılmıştır