arşivicileeeerrrrrHe bu arada konu neydi bu post neden açılmıştı
arşivicileeeerrrrrHe bu arada konu neydi bu post neden açılmıştı
He bu arada konu neydi bu post neden açılmıştı
BilmemHe bu arada konu neydi bu post neden açılmıştı
Gülmek iyidir güldürenler sağolsunGülüyorum
Göktürk parti duyurusudur.
Selam ben Göktürk parti genel başkanı Semih.
Şuan oyun banı aldığım için parti duyurusu gecemiyorum, burdan yazam dedim.
Partimiz üyelerinde dışarıdan mesaj gelirse SS alın ve bana atın lutfen. Zamanı geldiğinde kullanmak üzere arşiv yapicam.
Ayrıca diğer bir konu eğer partimden ayrilirsaniz hepinizi şikayet eder banlatirim sizlerinde elimde ssleri mevcuttur. Biz geniş kadroya sahibiz ve heryerde elimiz vardır. Dikkat edin.
Şimdi herkes seri vergi kassın. Maddi destek isterseniz de ticaret yaparak para kazanın.
Hadi kib by aeo
El koyulduGöktürk parti duyurusudur.
Partimiz üyelerinde dışarıdan mesaj gelirse SS alın ve bana atın lutfen. Zamanı geldiğinde kullanmak üzere arşiv yapicam.
Ayrıca diğer bir konu eğer partimden ayrilirsaniz hepinizi şikayet eder banlatirim sizlerinde elimde ssleri mevcuttur. Biz geniş kadroya sahibiz ve heryerde elimiz vardır. Dikkat edin.
Şimdi herkes seri vergi kassın. Maddi destek isterseniz de ticaret yaparak para kazanın.
Hadi kib by aeo
Aciz Türkte maaş varmış herkes görsün diye reklamını yaptık bana teşekkür etmeleri lazımHe bu arada konu neydi bu post neden açılmıştı
boş yapmasan şaşırdımGöktürk parti duyurusudur.
Hadi kib by aeo
8 çift geldi dur.boş yapmasan şaşırdım
haydaaaaa8 çift geldi dur.
Kardeş mesaj tarihlerine baksana ne boş yapıyorsun buna da vermişler klavyeyi yazıyorYenileceklerini kaç gün önceden anlamışlar ss sakladıklarından belli oluyor
30 taşa milleti satın alıyorsun utan utanÖncelikle yaşanan bu durum için çok üzgünüz üyemize gereken uyarı yapıldı ancak bunu arşivciliğinizi ortaya koyup sele serpe yapmak yerine yöneticiler arasında usülünce çözmeye çalışmak daha uygun olurdu her seçim ortaya ss çıkardı bu seçim nasıl oldu da çıkmadı diye düşünüp yorum yapmıştım şaşırtmadınız ama Tekrar yaşanan durum için sizden ve üyenizden özür diliyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 16455
30 taş değil ama ayıp oluyor sen geleceksen 15 taş daha veririz semihcim bedavaya gitmekten iyidir30 taşa milleti satın alıyorsun utan utan
Gel sana da bağlayalım artık maaşsiz kalırsın ahaa bu arada sen oyuna da giremiyordun değil mihaa ben de diyorum neden bizden çıkan herkes oraya gidiyor meğerse maaş bağlıyorlarmış MWÖDMSMFÖSMRLWNDLSJDŞAÖDÖAMDS