geçip biten bişeye sevinmez misin agitciğimGeçmiş olsun diyip güleni ilk defa gördüm kâfirciğim
geçip biten bişeye sevinmez misin agitciğimGeçmiş olsun diyip güleni ilk defa gördüm kâfirciğim
Sen Konudan uzaklaşırmısın bizim konularda işin yok diğeri gelsin asıl Görelim başabaş dişedişadam gibi gelmiş geçmiş olsun diyoruz boşuna triplere girme
Sen Konudan uzaklaşırmısın bizim konularda işin yok diğeri gelsin asıl Görelim başabaş dişediş
Konuya göre değişir mesela ben şuan çok mutluyum tahtadan bir piyon eksildi ve vezirimiz elimizdegeçip biten bişeye sevinmez misin agitciğim
bende çok mutluyum ya dönemeseydi nasıl devam ederdik bu davayaKonuya göre değişir mesela ben şuan çok mutluyum tahtadan bir piyon eksildi ve vezirimiz elimizde
teşekkürler başkanım.Başarılar dilerim
Hodri meydan yapıyoruz @BurakAtak.Başkanım.Tam olarak ne yapıyorsunuz. Sakin sakin
Cevap verebildiğine göre eksilmemişsinKonuya göre değişir mesela ben şuan çok mutluyum tahtadan bir piyon eksildi ve vezirimiz elimizde
Abiler piyon olmuşTam olarak ne yapıyorsunuz. Sakin sakin
Hmm. Anlıyorum yap bakalım sonrasına bakarız. Meydan okumanız bitince haber verinHodri meydan yapıyoruz @BurakAtak.Başkanım.
Senin eksildiğini düşünüyorumCevap verebildiğine göre eksilmemişsin
Bu durumu biz başlatmadık reis.Hmm. Anlıyorum yap bakalım sonrasına bakarız. Meydan okumanız bitince haber verin
Durumdan duruma değişirAbiler piyon olmuş
Senin eksildiğini düşünüyorum
Sen yolun neresin de şaşırdığını biliyorsun. Ama önemli de değil.Bu durumu biz başlatmadık reis.
kesin öyledir AG34Bu durumu biz başlatmadık reis.
Partiden atan ben Değildim neyse şu konumuzu lütfen işgal etmezsen sevinirim.kesin öyledir AG34