Azərbaycan media (1 Kişi İçeride)

Tozkoparan..

54.DÖNEM MANİSA-2 MİLLETVEKİLİ
Vatandaş
Öncelikle SİZLERİ sayğiyla selamliyorum bildiyiniz üzrə bən Azərbaycanliyim bu oyunda Azərbaycan üyerin gəlməsi için və baskan onlinede Azərbaycan kitlesini artirmak Amaciyla bir tiktok hesabı açmak bulunmakdayik tüm paylaşımlarımz AZƏRBAYCAN dilini olup Azərbaycan arkadaşlarim tanitilacak və oyunda Azərbaycan kitlesini artiricaz sizdən isdeyim bu hesabı takib Edib desdek olmanızıdir iyi oyunlar dileriz

TikTok kulanici adı :baskanonline2019Screenshot_20250315_220214.jpg

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
niye tiktok hesabını paylaştın ki şimdi sen ? ben instagramımı feysbukumu paylaşıyormuyum san sebastian çiskakem benim

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Tamam tiktok hesabı kapatılmışdir anlaşılan sorun çıkaranlar olucak
sorun çıkaran değil varsa bir kural uy ben buraya gelip telegram grubu atıyormuyum ? sen daha öncede özelden bazı şeyler atıp rahatsız etmiştin beni sana bi dolu güzel cümle kurmuştum hatırladın mı ? şimdi izin verseler yapacağını bildiğimden baştan yazdım yani zaten buna izin verilirse bizde link sayfa atarız buraya

Tozkoparan..

54.DÖNEM MANİSA-2 MİLLETVEKİLİ
Vatandaş
sorun çıkaran değil varsa bir kural uy ben buraya gelip telegram grubu atıyormuyum ? sen daha öncede özelden bazı şeyler atıp rahatsız etmiştin beni sana bi dolu güzel cümle kurmuştum hatırladın mı ? şimdi izin verseler yapacağını bildiğimden baştan yazdım yani zaten buna izin verilirse bizde link sayfa atarız buraya
Öncelikle eskiyi açamaya gerek yok 2 cisi de sen yanlış analdiğin için oldu