Başkanım Yanlış anlama bir daha konu açarken 3-4 kere kontrol et böyle bazı kişilerin ağzına laf veriyorsun onlar da seni kızdırıyor sonra olan oluyorBende seni demiyom zaten
Başkanım Yanlış anlama bir daha konu açarken 3-4 kere kontrol et böyle bazı kişilerin ağzına laf veriyorsun onlar da seni kızdırıyor sonra olan oluyorBende seni demiyom zaten
calm downBaşkanım Yanlış anlama bir daha konu açarken 3-4 kere kontrol et böyle bazı kişilerin ağzına laf veriyorsun onlar da seni kızdırıyor sonra olan oluyor
nasılsınıız baskanım partimizden memnunmusunuzcalm down
kesSen konuşma her konuyu yargılamadan bir şey yapmadan saçma sapan şeyler yazan ben değilim beyefendi sensin
Tamam kurlali bilmiyorumdum cezami kəs razıyım sayin Yönetim @BaşkanOnlineBaşkan medyayı kapatmana gerek yok sadece başka platformdan ss atmak yasak reklam yapıyorsun ya
bunlara yavaştan operasyon yapma zamanı gelmıs oyle gozukuyor
Memnunum sayın başkanım eksik olmayınnasılsınıız baskanım partimizden memnunmusunuz
kral ıkıde bır yonetımı etıketleme zaten goruyorlarTamam kurlali bilmiyorumdum cezam neyle razıyım sayin Yönetim @BaşkanOnline
arkadaslarada onerın anca beaber kanca beraberMemnunum sayın başkanım eksik olmayın
Yok , iyi böylearkadaslarada onerın anca beaber kanca beraber![]()
gönder 3-5 adam şamarla gel seri uğraştırma beni . bunlar bi konu açsın forumda bunlara dar ederim o konuyu konuşamazlar bile karışmadık diye her konuya atlamaya başlamışlar kendilerini ilgilendirmeyen her olaya burun sokuyorlarbunlara yavaştan operasyon yapma zamanı gelmıs oyle gozukuyor
niye bu kadar yükseldin kigönder 3-5 adam şamarla gel seri uğraştırma beni . bunlar bi konu açsın forumda bunlara dar ederim o konuyu konuşamazlar bile karışmadık diye her konuya atlamaya başlamışlar kendilerini ilgilendirmeyen her olaya burun sokuyorlar
konya 9 kişi kalmış ondan bjkye basın 3 oranı var çevirireniye bu kadar yükseldin ki![]()
1-1konya 9 kişi kalmış ondan bjkye basın 3 oranı var çevirire
9 kişi de kazanamazlarsa varyakonya 9 kişi kalmış ondan bjkye basın 3 oranı var çevirire
zor görünüyor9 kişi de kazanamazlarsa varya
Neden doğuru dediyi içinmikonuşma sen iso
derbi öncesi moralli olsun diye bjkzor görünüyor
Neyi çalmışim?Sen niye herseyi caliyon