@Sipan Balık kardeşim sen diger ay ob alicaksin bu yuzden sana komutanlik yok senin hakkı ben adpye veriyorum

Bilmiyorum o kuralı ben şimdi duydum sizdenBaşka platformlardan ss atmak yasak.
Ne diyor yönetimin haberi var diyor siz hala uzatıyorsunuz amacınız sırf kavga çıkarmaksorun çıkaran değil varsa bir kural uy ben buraya gelip telegram grubu atıyormuyum ? sen daha öncede özelden bazı şeyler atıp rahatsız etmiştin beni sana bi dolu güzel cümle kurmuştum hatırladın mı ? şimdi izin verseler yapacağını bildiğimden baştan yazdım yani zaten buna izin verilirse bizde link sayfa atarız buraya
Hayırlı olsun başkanımÖncelikle SİZLERİ sayğiyla selamliyorum bildiyiniz üzrə bən Azərbaycanliyim bu oyunda Azərbaycan üyerin gəlməsi için və baskan onlinede Azərbaycan kitlesini artirmak Amaciyla bir tiktok hesabı açmak bulunmakdayik tüm paylaşımlarımz AZƏRBAYCAN dilini olup Azərbaycan arkadaşlarim tanitilacak və oyunda Azərbaycan kitlesini artiricaz sizdən isdeyim bu hesabı takib Edib desdek olmanızıdir iyi oyunlar dileriz
TikTok kulanici adı :baskanonline2019Ekli dosyayı görüntüle 21264
Evvet hay ağızina salıkNe diyor yönetimin haberi var diyor siz hala uzatıyorsunuz amacınız sırf kavga çıkarmak
Təşəkur ederimde sorun çikicagi için kapatıcamHayırlı olsun başkanım
Təşəkur ederimde sorun çikicagi için kapatıcam
Reis diyor ki yönetimin haberi varBaşkan medyayı kapatmana gerek yok sadece başka platformdan ss atmak yasak reklam yapıyorsun ya
Hatırlatma gelmez bak@Sipan Balık kardeşim sen diger ay ob alicaksin bu yuzden sana komutanlik yok senin hakkı ben adpye veriyorum![]()
Ben bu kuralı bilmiyordumBaşkan medyayı kapatmana gerek yok sadece başka platformdan ss atmak yasak reklam yapıyorsun ya
Reis Ben de seni savunuyorum bilmiyorsan niye paylaşıyorsun şimdi uğraştıracaksın Beni başkanlarlaBen bu kuralı bilmiyordum
Reis yönetimin medya kurcağından haberi vardır gidipte tiktoktan sayfa reklamı yapcağının değilReis diyor ki yönetimin haberi var
Reis kurali bilmiyorumdum həm bən bu hesap diye göstərmək için atim onuReis yönetimin medya kurcağından haberi vardır gidipte tiktoktan sayfa reklamı yapcağının değil
konuşma sen isoNe diyor yönetimin haberi var diyor siz hala uzatıyorsunuz amacınız sırf kavga çıkarmak
he yanlış anladım diğer oyuna davet etmiştin ssleri duruyor hala bayağı yanlış anlaşılacak bir konuyduÖncelikle eskiyi açamaya gerek yok 2 cisi de sen yanlış analdiğin için oldu
Sen konuşma her konuyu yargılamadan bir şey yapmadan saçma sapan şeyler yazan ben değilim beyefendi sensinkonuşma sen iso
Bu konular kapandi kapanan konuyu nede. Acıyon neden sorun çıkarıyonhe yanlış anladım diğer oyuna davet etmiştin ssleri duruyor hala bayağı yanlış anlaşılacak bir konuydu![]()
Beni hiç kimse yargılayamazSen konuşma her konuyu yargılamadan bir şey yapmadan saçma sapan şeyler yazan ben değilim beyefendi sensin
Reis seni yargılayan ben değilim ben seni savunuyorum Bilip bilmeden paylaşmışsınBeni hiç kimse yargılayamaz
Bende seni demiyom zatenReis seni yargılayan ben değilim ben seni savunuyorum Bilip bilmeden paylaşmışsın