Azmin Zaferi 💐🏹 (12 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Hezârfen
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
50 oyları yok başkanım 😁 kullanmadıkları 20 ile 70 eder. 😛
İvepin 70. Yılı kutlu olsun. Hshshs
Dalga geçmeninde bir adabı vardır parti adı verip dalga geçmek ne zaman mertlik olduk. yazık Ahmetten bişiler öğrenin böylemi öğretiyor size :D

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Bırakın yav tartışmayı adamlar belediyeleri kazanmış eğleniyorlar sizde herşeye atlıyorsunuz görende hiç bakanlık oyun başkanlığı komutanlık alamadılar sanacak öyle demeyin altınoka 🌹

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
Seninde şu hayatta tek basarin sayısını bilmediğim partiler toplasip oyun başkanı olman onuda heryede konusursun artık . Büyük başkan kasan😂😂
İttifak kabul edilebilir birşeydir ama senin siyasetten anlayısın buysa dicek birşey yok :D boşa kürek sallama

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
Bırakın yav tartışmayı adamlar belediyeleri kazanmış eğleniyorlar sizde herşeye atlıyorsunuz görende hiç bakanlık oyun başkanlığı komutanlık alamadılar sanacak öyle demeyin altınoka 🌹
aynen reis.

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
Dur ben hala 20 oy kullanmadıktan sonrasını okumaya çalışıyorum 😁
Sen geç dalganı yazık valla üzülüyorum belediyeyle yetinin anca onu alırsınız zaten öteki türlü diğer herşey zafer ittifakınındır. verginizi kasın hadi geride kalmayın mazallah sonra biri geçer falan nam yapamassınız .

K

KURT 77

Ziyaretçi
Harika ya ahahahaha hayir adamlar saçma saçma cevap veriyor bizimkiler de hala daha mantıkla açıklamaya çalışıyor 😀😀😀😀 kime ne anlatıyorsunuz beyler 😀😀😀😀

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Sen geç dalganı yazık valla üzülüyorum belediyeyle yetinin anca onu alırsınız zaten öteki türlü diğer herşey zafer ittifakınındır. verginizi kasın hadi geride kalmayın mazallah sonra biri geçer falan nam yapamassınız .
Diğerlerini de alırız rahatta kal sen 😁
Dur gideyim de 20 dakika vergi kasayım 😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...