Azmin Zaferi 💐🏹 (10 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Hezârfen
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Haberin mi yok? Niye bu kadar saldınız ki siz bu işi?
Yoksa omuzlarınız ağırdı başka omuzlara mı çıkmaya karar verdiniz? 😁
Başka omuzlara cıkmam ben benim bir Standartım var bilen bilir bilmeyende abilerinize sorun söylerler :D

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
Standartlar bozulmuş siz 4 oy ile seçim kaybedecek adamlar değilsiniz??
Yoksa 4 oy vermedi mi ittifakınızdaki partileriniz? 😁
20 oy kullanmadık biz Belediye başkanlığını saldık Diğer başkanlar kendilerini geliştirsin diye. Bizde çok tecrubeli başkanlar var belediye başkanlığına onlara vermeyelim dedik malum önümüzde mv seçimi bakanlıklar ve oyun başkanlığı olduğu için rolantide gittik ;)

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
Bunlar nasıl parti yönetiyor arkadaş. Birisi üyelerine sahip çıkamaz birisi partisinden haberi yok. Ey Allah'ım ya🙂
Dimi 1.5 senedir nasıl yönetiyorum sizler yokken buralarda ne partiler geldi geçti ve bizler hala burada dimdik ayaktayız. ve yolumuzda giden yoldaşlarımız olduğu sürecede her daim var olmaya devam edeceğiz.

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
20 oy kullanmadık biz Belediye başkanlığını saldık Diğer başkanlar kendilerini geliştirsin diye. Bizde çok tecrubeli başkanlar var belediye başkanlığına onlara vermeyelim dedik malum önümüzde mv seçimi bakanlıklar ve oyun başkanlığı olduğu için rolantide gittik ;)
Yav ayhan hshshsh dur gülmem bitince okuyacağım 20 oy kullanmadıktan sonrasını 😁

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Dimi 1.5 senedir nasıl yönetiyorum sizler yokken buralarda ne partiler geldi geçti ve bizler hala burada dimdik ayaktayız. ve yolumuzda giden yoldaşlarımız olduğu sürecede her daim var olmaya devam edeceğiz.
Yolumuza giden yoldaş değil o sırtına bastiklariniz. Seçime tek parti girinde göreyim sizin efeliginizi

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
Yolumuza giden yoldaş değil o sırtına bastiklariniz. Seçime tek parti girinde göreyim sizin efeliginizi
Siz kendiniz tek parti girdiğinizimi zannediyorsunuz :D Parti birleştirmeler falan yapıp sonrada tek parti girdik diye efelik taslıyorsunuz fakat şöyle bir dön bak bakalım. kaç destekciniz var ben herkesin önünü açtım kurucularınız dahil buna hepsine tecrube kazandırdım. şuanki türk azeri birliğide buna dahil eski özgür parti ve Özgürlük ve demokrasi partileri dahil. hepsine birer dokunuşum vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...