H
Hezârfen
Ziyaretçi
O iş o kadar kolay mı sandınFikir mi vereyim oldu . Partiyi devredin ben yoneteyim direk
O iş o kadar kolay mı sandınFikir mi vereyim oldu . Partiyi devredin ben yoneteyim direk
Başka omuzlara cıkmam ben benim bir Standartım var bilen bilir bilmeyende abilerinize sorun söylerlerHaberin mi yok? Niye bu kadar saldınız ki siz bu işi?
Yoksa omuzlarınız ağırdı başka omuzlara mı çıkmaya karar verdiniz?
Biz seni harcarız boşver takıl sen sessiz sessizFikir mi vereyim oldu . Partiyi devredin ben yoneteyim direk
Sıra onlara da gelecekMeclis Başkanı Ekonomi bakanı İçişleri bakanı Kuvvet Komutanları hepsi altın oktandı dimi pardon @KURT 77 es geçme kardeşim bak adamlarda bütün koltuklar
Zekisiniz reis strateji uzmanısınız harcarsınız vallaBiz seni harcarız boşver takıl sen sessiz sessiz
Sana 10 koyun versek 7 sini kaybedersin birde partimi devredicezFikir mi vereyim oldu . Partiyi devredin ben yoneteyim direk
Standartlar bozulmuş siz 4 oy ile seçim kaybedecek adamlar değilsiniz??Başka omuzlara cıkmam ben benim bir Standartım var bilen bilir bilmeyende abilerinize sorun söylerler
Teşekkür ederim kurtçum sende boş değilsin hadi hadiZekisiniz reis strateji uzmanısınız harcarsınız valla
Ahahahahahha harika komikliktesiniz sizSana 10 koyun versek 7 sini kaybedersin birde partimi devredicez
Bunlar nasıl parti yönetiyor arkadaş. Birisi üyelerine sahip çıkamaz birisi partisinden haberi yok. Ey Allah'ım ya4 Parti derken ? hangileri o benim niye haberim yok
20 oy kullanmadık biz Belediye başkanlığını saldık Diğer başkanlar kendilerini geliştirsin diye. Bizde çok tecrubeli başkanlar var belediye başkanlığına onlara vermeyelim dedik malum önümüzde mv seçimi bakanlıklar ve oyun başkanlığı olduğu için rolantide gittikStandartlar bozulmuş siz 4 oy ile seçim kaybedecek adamlar değilsiniz??
Yoksa 4 oy vermedi mi ittifakınızdaki partileriniz?
Dimi 1.5 senedir nasıl yönetiyorum sizler yokken buralarda ne partiler geldi geçti ve bizler hala burada dimdik ayaktayız. ve yolumuzda giden yoldaşlarımız olduğu sürecede her daim var olmaya devam edeceğiz.Bunlar nasıl parti yönetiyor arkadaş. Birisi üyelerine sahip çıkamaz birisi partisinden haberi yok. Ey Allah'ım ya
Yav ayhan hshshsh dur gülmem bitince okuyacağım 20 oy kullanmadıktan sonrasını20 oy kullanmadık biz Belediye başkanlığını saldık Diğer başkanlar kendilerini geliştirsin diye. Bizde çok tecrubeli başkanlar var belediye başkanlığına onlara vermeyelim dedik malum önümüzde mv seçimi bakanlıklar ve oyun başkanlığı olduğu için rolantide gittik
Diğer yüzümu görme sakinAhahahahahha harika komikliktesiniz siz
Bu çok basit geldi yolla ötekiniDiğer yüzümu görme sakin
Yolumuza giden yoldaş değil o sırtına bastiklariniz. Seçime tek parti girinde göreyim sizin efeliginiziDimi 1.5 senedir nasıl yönetiyorum sizler yokken buralarda ne partiler geldi geçti ve bizler hala burada dimdik ayaktayız. ve yolumuzda giden yoldaşlarımız olduğu sürecede her daim var olmaya devam edeceğiz.
Yok kral soylemicem sen eğlen birazBu çok basit geldi yolla ötekini
50 oyları yok başkanım kullanmadıkları 20 ile 70 eder.Yolumuza giden yoldaş değil o sırtına bastiklariniz. Seçime tek parti girinde göreyim sizin efeliginizi
Siz kendiniz tek parti girdiğinizimi zannediyorsunuz Parti birleştirmeler falan yapıp sonrada tek parti girdik diye efelik taslıyorsunuz fakat şöyle bir dön bak bakalım. kaç destekciniz var ben herkesin önünü açtım kurucularınız dahil buna hepsine tecrube kazandırdım. şuanki türk azeri birliğide buna dahil eski özgür parti ve Özgürlük ve demokrasi partileri dahil. hepsine birer dokunuşum vardır.Yolumuza giden yoldaş değil o sırtına bastiklariniz. Seçime tek parti girinde göreyim sizin efeliginizi
Merhaba ben ivep başkanı Ayhan bana ittfiak olun yoksa seçim kazanamicam50 oyları yok başkanım kullanmadıkları 20 ile 70 eder.
İvepin 70. Yılı kutlu olsun. Hshshs