M
M-D
Ziyaretçi
Sado yazdığına sen bile inanmıyorsun ama sıkıntı yok ondada
Ben sana ima bile etmicem birşey sen herşeyi çok iyi bilen kişisin ben hatır işlerine önem veririm susucam bu yüzden

Sado yazdığına sen bile inanmıyorsun ama sıkıntı yok ondada
İşimiiiiiz buuu seeveriz
Sen neden kendi üstüne alınıyorsun. Sana ima edecek olsam direk sana yazıp söylerim. Bunu sende çok iyi biliyorsun.Sado yazdığına sen bile inanmıyorsun ama sıkıntı yok ondada
Ben sana ima bile etmicem birşey sen herşeyi çok iyi bilen kişisin ben hatır işlerine önem veririm susucam bu yüzden![]()
Sıkıntı yok sado eyvallah derim benSen neden kendi üstüne alınıyorsun. Sana ima edecek olsam direk sana yazıp söylerim. Bunu sende çok iyi biliyorsun.
Sana ima etmediğimi çok iyi bilmen lazım ya da beni iyi tanıyamamışsın.Sıkıntı yok sado eyvallah derim ben![]()
Artık kimseyi tanıyamıyorum kimse de beni tanımasın ben gördüm göreceğimi eyvallahSana ima etmediğimi çok iyi bilmen lazım ya da beni iyi tanıyamamışsın.
EyvallahArtık kimseyi tanıyamıyorum kimse de beni tanımasın ben gördüm göreceğimi eyvallah
Olana da eyvallah olmayana da eyvallah![]()
3 kişiyle röportaj yaptım gene yaranamadım yetmedi Johson adc yaptım gene yaranamadım daha ne yapayım ajkskskksRoportaj çok iyi. ama sorular niye azalmış böyle Sera? Son roportaj diye salmışsın iyice sen de he.
Johnson adc de yenildik ama olsun sjsksksks3 kişiyle röportaj yaptım gene yaranamadım yetmedi Johson adc yaptım gene yaranamadım daha ne yapayım ajkskskks
3 kişiyle röportaj yaptım gene yaranamadım yetmedi Johson adc yaptım gene yaranamadım daha ne yapayım ajkskskks
Bana balmondu verin sadece 15 kez öleyimJohnson adc de yenildik ama olsun sjsksksks
Sadece 15 miBana balmondu verin sadece 15 kez öleyim
-Büyük Mesut