S
Sera*
Ziyaretçi

Civata Sandınız Dimiiii....
Bakacaz Medya olarak açılışımızı yaptığımız da çok heyecanlıydık. Benim için eşsiz ve çok eğlenceli bir röportajdı @Kaan Yüksel 'in mükemmel katılımı ile bir çok kişinin yüzünde gülücükler oluşturmayı başarmıştık ve o ilk programdan sonra o kadar çok talep gelmeye başladı ki Sera benimle de röportaj yap lütfen diye çok mutlu oldum.
Röportaj yaptığım kişileri dövme olayı bence çok eğlenceliydi ama bir noktada durdurma kararı aldım.Yönetimimizin resim paylaşmayın demesi buna bir etkendi fakat zaten ben herkesin rızasını alıp paylaştığım için benim için büyük bir etken olmadı genede sorun yaşanmaması adına kendimce bu olayı kaldırdım internetten bulduğum komik fotoraflar ile olaya devam ettim bu da sizler tarafından çok güzel karşılandı eminim beni seven sevmeyen bir çok kişi gülerek okudu ki gerçekten hiç beklemediğim kişiler Sera çok güzel medyana devam et şeklinde mesajlar gönderdi.
Röportajda verilen cevaplara re-cevap verme fikride çok sevildi hatta kimileri tarafından en çok sevilen iş de bu oldu bazı medyalara örnek bile olmuş olduk. Burası bir eğlence ve oyun platformu eğlenmemiz herşeyden önemli zaten yeterince real hayatta zorluk çekiyoruz stres bindiriyoruz burada da stres bindirmenin gereksiz olduğunu düşündüğüm için kişi,kurum, parti gözetmek sızın herkesle elimden geldiğince röportaj yapmaya çalıştım. Bana hadi Sera röportaj yapalım diyen kimseyi elimden geldiğince kırmamaya çalıştım fakat yapamadıklarım ya da kendimce yapmak istemediklerim de oldu.
Bu süreçte verilen bir çok cevaba karışmadım. Yaptığım yorumlar da genelde mizah amaçlıydı biri başka birinin adını kötü bir konuda kullansa dahi kötü demeyeyim de kendince o kategoriye koyup kullansa dahi benim cevaplarım hep mizahsen oldu ama genede bu yolda kırdığım biri olduysa affola.
Çok mu uzun oldu bilmiyorum ama içimden gelenleri yazmak ve duyurmak istedim. Bu yol uğruna benimle olan röportaj talebiyle gelen ya da benim onlara hadi eğlenelim diye talepte gittiğim @Kaan Yüksel @Gonca @M-D @Özmen0434 @Alparslan @Büyük Mesut @EA @Ayhangünerr @Kafirya @Reyhan @Burak Atak. umarım atladığım yoktur hepsine tek tek teşekkür ediyorum.
Bizlere bu fırsatı veren değerli yönetimimize @Mahmut @baskanonline @Gonca @Umut @Uğur. a ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Böyle bir oyun fikri olmasaydı eminim bir çoğumuz birbirimizi tanımayacak ya da bir şekilde eğlenmeyecektik.
An itibariyle Bakacaz Medya olarak bütün faaliyetleri durduruyorum. Yapmak istediğim son bir röportaj vardı belki son bir veda röportajı olabilir onun dışında bir daha herhangi bir faaliyet uygulamayacağımı siz değerli oyunculara bildirmek istedim.
Sağlıcakla kalın.. Mikrafon yok kamera yok çevirip Medya diyorsunuz.. Bakacazzzz