E
Emirhan'
Ziyaretçi
Kurt senin daha iyi bilmen gerekir çay kahve çeşitlerini@Uğur. Harbi sponsor olun kiz patates i içiyor yada ben cahilim dur bakalim
Kurt senin daha iyi bilmen gerekir çay kahve çeşitlerini@Uğur. Harbi sponsor olun kiz patates i içiyor yada ben cahilim dur bakalim
@Sera* bir dahakine Kurt için patates lütfenPatates şifadır Gonca hanım lütfen biraz gelişime açık olalım
Yalovada patates yoktur gonca hanım@Sera* bir dahakine Kurt için patates lütfen
Ya sen beni bıktırdın ya gerçekten senden bıktım her gün geliyorsun hala kötülüyorsun tabelanın orda pusu da beklicem görürsünYalovada patates yoktur gonca hanım
Kurt arkadaşımız heyecanlandı görünce panik atağı (burak espiri yapma) vardır
@Sera* bir dahakine Kurt için patates lütfen
Kahvaltı ısmarlarsın belki birader hiç onu düşünme aman para çıkmasında kdksksmYa sen beni bıktırdın ya gerçekten senden bıktım her gün geliyorsun hala kötülüyorsun tabelanın orda pusu da beklicem görürsün
Xmlxlxözlxlxlxlx limonu komple atmış jskfözödldlx kesmemişHayır hayır karpuz bu
Bardağa karpuzu nasıl sığdırdın Sero anlatsana bir
Seçimi kazanalım pasta dedim adres vermedin süren geçti ben ne yapayım adım cimri olduKahvaltı ısmarlarsın belki birader hiç onu düşünme aman para çıkmasında kdksksm
Puuu ben sen yokken keşke dönse demiştim lafım geriYine tartışmalar tartışmalar..
Türk Sinana selamlar
Kurt arkadaşımız cilde iyi geldiğini söyledi bilimin suspus kaldığı zamanlar yaşadıkXmlxlxözlxlxlxlx limonu komple atmış jskfözödldlx kesmemiş
Türk Sinan vardı cidden ne olduYine tartışmalar tartışmalar..
Türk Sinana selamlar
Puuu ben sen yokken keşke dönse demiştim lafım geri
Keşke geri dönse sevdiğim bir arkadaşımdıTürk Sinan vardı cidden ne oldu
Kurt yüzünden gitti diyorlar bilemedimKeşke geri dönse sevdiğim bir arkadaşımdı
Havuzlu bungalov ev yapıyor gonca hanım işleri yoğunTürk Sinan vardı cidden ne oldu
Poolparty hazırlığı mıHavuzlu bungalov ev yapıyor gonca hanım işleri yoğun
Tüh keşke kurt gidip sinan kalsaydı neysee artıkKurt yüzünden gitti diyorlar bilemedim
Sizede söylediğim güzel sözleri geri alıyorumTürk Sinan vardı cidden ne oldu
Hareket yoksa berekette olmaz diyerek çalışıyor kardeşimPoolparty hazırlığı mı