makam sevdasını en son diyecen kişi benim her ay vergide ve sıralmada ilk 5 deyim bak geçmişime kendi hakettim valilik dışında ne almışım beni kimseyle karıştırma .Gerçekler zorunuza mı gidiyor iki üç makam için yapmayın bari şunu
makam sevdasını en son diyecen kişi benim her ay vergide ve sıralmada ilk 5 deyim bak geçmişime kendi hakettim valilik dışında ne almışım beni kimseyle karıştırma .Gerçekler zorunuza mı gidiyor iki üç makam için yapmayın bari şunu
Senin için konuşmuyorum anlayan anlıyor laflarımı seni tanıyorummakam sevdasını en son diyecen kişi benim her ay vergide ve sıralmada ilk 5 deyim bak geçmişime kendi hakettim valilik dışında ne almışım beni kimseyle karıştırma .
Mesut iyi adamdı tek hatası vardı ban yemeyi severdikusura bakmayın arkadaşlar magarsustan habersiz sabah evden tasmayı koparıp kaçmış yönetimi meşgul ediyor
EvetMesut iyi adamdı tek hatası vardı ban yemeyi severdi
Ban lafının kokusunu mu alıyorsun napıyorsun
Hissediyorum diyelim dkdbdkdbdndBan lafının kokusunu mu alıyorsun napıyorsun
Özür dilerim hatam için kıymetli adminim mahmut bey bu yorumumu da görürse sevinirim lütfen raporlar mısınız
-mahmut admin fan club kurucu üye
#FreeBüyükMesutÖzür dilerim hatam için kıymetli adminim mahmut bey bu yorumumu da görürse sevinirim lütfen raporlar mısınız
-mahmut admin fan club kurucu üye
Sus artık#FreeBüyükMesut
Sen sus, sil hesabını hadıSus artık
EST kimse sen mi olamaz kadir size sadece sizin gibi cevap verdim. Sen yine de konuşmayı biliyorsun öteki hiç eğitime açık biri değil. Her istediğinizi ağzınızı toplamayı öğreneceksiniz.
bu 2 si genemi kaçmış evden posterle ilan verdik burda bulduk bayadır kayıplardı @Büyük Mesut
Naber canimmmmbu 2 si genemi kaçmış evden posterle ilan verdik burda bulduk bayadır kayıplardı @Büyük Mesut
Silersem ağlarsın ondan silmiyorumSen sus, sil hesabını hadı
Ağlamak da neymiş , intihar ederim. SjshdhSilersem ağlarsın ondan silmiyorum
Biliyorum ondan gitmiyorum kıymetini bil beypazarlımAğlamak da neymiş , intihar ederim. Sjshdh