K
Kafirya
Ziyaretçi
Rount One Fight!!!Kaan senle denlinin adına cızgı çektim kaaaaaan görürüz dostu düşmanı yedim sizi
Rount One Fight!!!Kaan senle denlinin adına cızgı çektim kaaaaaan görürüz dostu düşmanı yedim sizi
Şalgamını içecez magarsus kaçışın yok yazınca cevap ver yetersen sözünde dur gerisini ben hallederim
Senin çizgi çektiğin yerde noktayı ben koyarım büyük mesut….Kaan senle denlinin adına cızgı çektim kaaaaaan görürüz dostu düşmanı yedim sizi
Benim çektiğim çizgide 10 üzeri 100 adet nokta var zaten aslankral bak keyfineSenin çizgi çektiğin yerde noktayı ben koyarım büyük mesut….
Senin kalemini kırdım büyük mesut…Benim çektiğim çizgide 10 üzeri 100 adet nokta var zaten aslankral bak keyfine
Mesut nereye dönersen dön sırtın hep arkandaBenim çektiğim çizgide 10 üzeri 100 adet nokta var zaten aslankral bak keyfine
o farklı değil miydi sanki replik değiştirmeyelim lütfenMesut nereye dönersen dön sırtın hep arkanda
EYYY BÜYÜK MESUT magarsustan ne istiyorsun aaaaaaKreşe çevirdiniz iyice magarsus huyunuzu bozdu sizin
EYY büyük mesut er meydanı vakti sanki MAGARSUS a karşıKreşe çevirdiniz iyice magarsus huyunuzu bozdu sizin
Başkan online şartlarında buna mecburumo farklı değil miydi sanki replik değiştirmeyelim lütfen
Kazandiğin savaş yok maşallah,Size ayırdığım sürenin sonuna geldik başka postlarda görüşmek üzere gönül dostları ve dost sandıklarım
bizi bitirdin be bizi bitirdinnBaşkan online şartlarında buna mecburum
ama eğlencemiz yarım kaldı EYY BÜYÜK MESUT daha makaraya devam edecektik üzdünSize ayırdığım sürenin sonuna geldik başka postlarda görüşmek üzere gönül dostları ve dost sandıklarım
Kazanırsam savaş biter ben rakiplerimi yenmeyi değil rakiplerime mücadele etmeyi seviyorumKazandiğin savaş yok maşallah,
BUYURUN DOSTLAR BUYURUN HALİL İBRAHİM SOFRASINAANereye başkanım daha Şenliğe gidecektik.
Nereye başkanım daha Şenliğe gidecektik.
ama eğlencemiz yarım kaldı EYY BÜYÜK MESUT daha makaraya devam edecektik üzdün