K
Kafirya
Ziyaretçi
Hoşcakal olacaklar sensiz olsun…Başka postlarda başka muhabbetlerde buluşmak üzere saygıdeğer başkanlarım sizleri seviyorum
Hoşcakal olacaklar sensiz olsun…Başka postlarda başka muhabbetlerde buluşmak üzere saygıdeğer başkanlarım sizleri seviyorum
Ben masumum başkanonline şartlarıbizi bitirdin be bizi bitirdinn
MAGARSUS bunu beğenmediBaşka postlarda başka muhabbetlerde buluşmak üzere saygıdeğer başkanlarım sizleri seviyorum
Yaptığın mücadele yok maşallah kdkdkdkdkKazanırsam savaş biter ben rakiplerimi yenmeyi değil rakiplerime mücadele etmeyi seviyorum
Büyük en çok koşmayı severNereye başkanım daha Şenliğe gidecektik.
Sen öyle diyosan öyledir kral senin gibi olamıyoruz napalım bizi de seven böyle sevsinYaptığın mücadele yok maşallah kdkdkdkdk
Dur konuşma niye biliyor musun inanırım yalan olduğunu bal gibi bilirim inanırımSen öyle diyosan öyledir kral senin gibi olamıyoruz napalım bizi de seven böyle sevsin
YALAN ATT İNANIRIMM BENDEKİ KALP İKİMİZEDE YETERRRDur konuşma niye biliyor musun inanırım yalan olduğunu bal gibi bilirim inanırım
kazanan daha belli değil mustafa başkanımızdan drone çekim rica ediyorum er meydanında gafes dövüşü HD 4kevet saygı değer dostlarımız kazanan gönüllerimizin şampiyonluğuna yerleşti başka yerlerde görüşmek üzere
hakem olarak bende katılacağım şu anlık kazanan belli amakazanan daha belli değil mustafa başkanımızdan drone çekim rica ediyorum er meydanında gafes dövüşü HD 4k
Kaybeden drone çekim ücretini öder anlaştıkkazanan daha belli değil mustafa başkanımızdan drone çekim rica ediyorum er meydanında gafes dövüşü HD 4k
bari buna para alma be kardeşim yazık ne hale gelmişiz ........Kaybeden drone çekim ücretini öder anlaştık
bari buna para alma be kardeşim yazık ne hale gelmişiz ........
yada al vazgeçtim kaybeden belli zaten mesut paraları çıkKaybeden drone çekim ücretini öder anlaştık
kesin konuşmayalım ama ne olur ne olmaz (70 kilo adamdan yemem)yada al vazgeçtim kaybeden belli zaten mesut paraları çık
Dünyada para birimi ne zaman biterse bende o zaman bitiririm kardeşim yeterbari buna para alma be kardeşim yazık ne hale gelmişiz ........
İşte İşçi ve Emekçinin ruhu burdaaEvet Gerçekten Örnek Alınması Gereken Bir Başkan.
Çanakkale Milletvekili Olarak Bu Festivale Bizzat Katılım Sağlayacağım
Kafirya Başkanımızı Örnek Alın Gerçekten Bir Şehrin Kültürünü Ondan Başka Yansıtan Bir Başkan Göremedim.
Göremedim Çünkü Kafirya Başkanımız Herkese Adaletli ve Eşit Davranır
Kafirya Başkanım Her Ne Kadar Şehir Başkanı da Olsa O Kendini Her Zaman Proletarya Sınıfının Bir Üyesi Olarak Görmektedir.
Bizim Ruhumuz Belli Başkanım Fakat Benim Anlayamadığım Nokta Şu: Barış Elçileri Kaos Elçileri mi Oldu Biz de Saygı ve Sevgi Çerçevesinde Bu Durumu Çözümlemeye Çalışıyoruz.İşte İşçi ve Emekçinin ruhu burdaa