Kendi PartidaşlarınıYanlışımızı lütfen söyler misiniz . Eleştirilere her zaman açığız
Makamlara Getiriyorsunuz!
Kendi PartidaşlarınıYanlışımızı lütfen söyler misiniz . Eleştirilere her zaman açığız
Oyunun amacı bu zaten partini en güçlü yapmak partine hizmet etmekKendi Partidaşlarını
Arkadaş kendini Alparslan Türkeş zannediyor herhalde oyunda gerçek hayatı karıştırdı galibaOyunun amacı bu zaten partini en güçlü yapmak partine hizmet etmek
Muhalefet Yapıyorum!Oyunun amacı bu zaten partini en güçlü yapmak partine hizmet etmek
Ve bunu dedikten sonra profil fotosunu değiştirmesi cabasıArkadaş kendini Alparslan Türkeş zannediyor herhalde oyunda gerçek hayatı karıştırdı galiba
Muhalefet öyle yapılmıyor yanlız muhalefet yapacaksan düzgün yapMuhalefet Yapıyorum!
Kimi yapacağız başka kardo. Bağcılarda köşe başındaki torbacıyı yapacak halimiz yok. Partiler ne için var. Kendi partidaşlarını makam sahibi yapmak için değil mi?Kendi Partidaşlarını
Kank insallah şakasindir sen-Oyun Amaçlı Söylüyorum!
-Ciddiye Almayınız!
Altın Ok Hükümetinin;
-Yanlışlıklarını Eleştiriyorum!
Kızılelmaya gel bizde oyle birsey yokKendi Partidaşlarını
Sonra Olabilir!Kızılelma Partisinde Öyle Şeyler, Olmaz!
Bak burda nedense hak veriyorum nedense ben makam sahibi olsam kendi partimden birisini atamam başka partileri atarımKendi Partidaşlarını
ekleyelim birde semih vardı ya 55 .dönem de alınanlar arasında gerçek emek sahiplerine teslim edildi koltuklar orduyla zıtlaşana değil.Bak burda nedense hak veriyorum nedense ben makam sahibi olsam kendi partimden birisini atamam başka partileri atarım
Ama 55.Dönemde Komutanlıkları elinden alınan Bamebo ve Kadir Doğana geri verirdim makamlarını çünkü emeklerine çöktüler onların
Yav Ali Ben O olay olduğun da o kadar çok konuştum ki isteselerdi anlarlardı beni ama oyunda o kadar çok tiyatro döndü ki sizin sevinmeniz için elinizden geleni yaptılar yapacak bir şey yok sevinin biraz çünkü çocukların da sevinmelerine ihtiyacı varekleyelim birde semih vardı ya 55 .dönem de alınanlar arasında gerçek emek sahiplerine teslim edildi koltuklar orduyla zıtlaşana değil.
atayamazdın eren senden önce oturur çalardı makamı yani hikayeBak burda nedense hak veriyorum nedense ben makam sahibi olsam kendi partimden birisini atamam başka partileri atarım
Ama 55.Dönemde Komutanlıkları elinden alınan Bamebo ve Kadir Doğana geri verirdim makamlarını çünkü emeklerine çöktüler onların
atayamazdın eren senden önce oturur çalardı makamı yani hikaye![]()
23 nisan da deseydin temsili olarak 1 günlüğüne verirdim yetki sana yazık ya sana mutlu olmayamı ihtiyacın var senin hadi senin okul saatin gelmedimi daha seninYav Ali Ben O olay olduğun da o kadar çok konuştum ki isteselerdi anlarlardı beni ama oyunda o kadar çok tiyatro döndü ki sizin sevinmeniz için elinizden geleni yaptılar yapacak bir şey yok sevinin biraz çünkü çocukların da sevinmelerine ihtiyacı varhadi Allah'a Emanet Ol canım benim
Yarrabi şükürHergün yeni değişik birisi çıkıyor ufkumuz açılıyor türlü türlü tip görüyoruz
Merak etme sen gül gül ama dikkat et oyunda bana bir fırsat geçerse seni o makamdan indirteceğim ondan sonra benim icraatları mi izleyeceksin yakındır Keser Döner Sap Döner Gün Gelir Devran Döner bu lafımı unutma kdkdkdkdjd23 nisan da deseydin temsili olarak 1 günlüğüne verirdim yetki sana yazık ya sana mutlu olmayamı ihtiyacın var senin hadi senin okul saatin gelmedimi daha senin![]()
![]()
Şimdilik sen takıl o koltukta23 nisan da deseydin temsili olarak 1 günlüğüne verirdim yetki sana yazık ya sana mutlu olmayamı ihtiyacın var senin hadi senin okul saatin gelmedimi daha senin![]()
![]()