BAŞKAN MEDYA | HAFTANIN EN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ (2 Kişi İçeride)

A L İ G.

GENEL KURMAY BAŞKANI
Vatandaş
Merak etme sen gül gül ama dikkat et oyunda bana bir fırsat geçerse seni o makamdan indirteceğim ondan sonra benim icraatları mi izleyeceksin yakındır Keser Döner Sap Döner Gün Gelir Devran Döner bu lafımı unutma kdkdkdkdjd
ama dikkat et ben varken koltuktan uzak dur anim Allah değişik şeyler olmasın ben inim öyle otur koltuğa 🤣 🤣 🤣 🤣

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Bak burda nedense hak veriyorum nedense ben makam sahibi olsam kendi partimden birisini atamam başka partileri atarım

Ama 55.Dönemde Komutanlıkları elinden alınan Bamebo ve Kadir Doğana geri verirdim makamlarını çünkü emeklerine çöktüler onların
İyide onların makamını elinden alan Altın Ok mu ki geri versin kral.

Emre Reus

56.Dönem Sinop Valiliği 👑 22 Kere Sinop Valiliği⭐
Vatandaş
Msb olamazsinda varsayalim oldun bukadar özgüven fazla ama sana
Yav arkadaş Semih sizi ipine takmıyor du kdkdkdkdjd Semihi koltuktan indirdiniz ne bu özgüven ya Ulan bu oyunda herkesin icraatları olduda sizin kadar övünmedi ya kdkdkdkdjd

Semih zaten bir kere milli Savunma Bakanı olmuş ikinci kere olduğu için çok da ipine takmamış sizi eğlensin demiş çocuklar sence sizi ipine taksa siz böyle rahat rahat indirtebilir miydiniz Komutanlık sahibi olur muydunuz

A L İ G.

GENEL KURMAY BAŞKANI
Vatandaş
Yav arkadaş Semih sizi ipine takmıyor du kdkdkdkdjd Semihi koltuktan indirdiniz ne bu özgüven ya Ulan bu oyunda herkesin icraatları olduda sizin kadar övünmedi ya kdkdkdkdjd

Semih zaten bir kere milli Savunma Bakanı olmuş ikinci kere olduğu için çok da ipine takmamış sizi eğlensin demiş çocuklar sence sizi ipine taksa siz böyle rahat rahat indirtebilir miydiniz Komutanlık sahibi olur muydunuz
ne ki bu ip bağlıyorsunuz ipini sıkı bağlayın da kaçmasın. Herkesi de ipine takmasın ipi kendine taksın yada biyere bağlasın . 🤣 🤣 🤣

K A T L İ A M

🇹🇷 HÜRRİYET🇹🇷
Vatandaş

Ne yapacakti kendini koltuga miyapistircakmiydi elimizden bisey gelmiyor demiyonuzda takmadik takin kardeşim 😂😂

Emre Reus

Vatandaş
Ne yapacakti kendini koltuga miyapistircakmiydi elimizden bisey gelmiyor demiyonuzda takmadik takin kardeşim 😂😂
Sizin başardığınız başarılar kadar Bozkurt Harekat Partisinin çok başarısı oldu o kadar kişiyi makam sahibi yaptı oyun başkanına kadar farkında mısın Semihte ikinci kez Msb başkanı olmuştu sence takarlar mı bana bi onu söylesene alt tarafı MSB koltuğu görende sivil hayatında milli Savunma Bakanı oldu da siz ondan aldınız bu kadar büyütmeyin kdkdkdkdjd

K A T L İ A M

🇹🇷 HÜRRİYET🇹🇷
Vatandaş
Sizin başardığınız başarılar kadar Bozkurt Harekat Partisinin çok başarısı oldu o kadar kişiyi makam sahibi yaptı oyun başkanına kadar farkında mısın Semihte ikinci kez Msb başkanı olmuştu sence takarlar mı bana bi onu söylesene alt tarafı MSB koltuğu görende sivil hayatında milli Savunma Bakanı oldu da siz ondan aldınız bu kadar büyütmeyin kdkdkdkdjd
İşinize lutfen kardesim herkes biliyor yeterli destegi bulamadiniz takmasa istifa ederdi 😂

Emre Reus

Vatandaş
İşinize lutfen kardesim herkes biliyor yeterli destegi bulamadiniz takmasa istifa ederdi 😂
Sizin O başkanınız nerde 10Bin levelde ki başkanınız he pardon kadına sövdüğü için gitmişti dime bide Başka bir platform dan tehdit etmişti ve ban yemişti şimdi tekrar düşün kimin başarısı var kimin başarısı yok diye hatta şunu düşün Parti'nin ne kadar saygılı yada saygısız olduğunu 😉😉😉 ondan sonra gülersin 😂😂😂

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Emre bak bu cümlelerle bu adamları kışkırtmaya yönelik konuşmalar yapıyorsun imalı imalı cümleler kuruyorsun yapma. Sonra vay efendim niye darbe yapıldı

K A T L İ A M

🇹🇷 HÜRRİYET🇹🇷
Vatandaş
Sizin O başkanınız nerde 10Bin levelde ki başkanınız he pardon kadına sövdüğü için gitmişti dime bide Başka bir platform dan tehdit etmişti ve ban yemişti şimdi tekrar düşün kimin başarısı var kimin başarısı yok diye hatta şunu düşün Parti'nin ne kadar saygılı yada saygısız olduğunu 😉😉😉 ondan sonra gülersin 😂😂😂
Bizim onunla alakamiz ne zeki akilli kardesim

Abuzeyt

Aktif Üye
53. Dönem Oyun Başkanı
Kardeşim sen konulara hakim değilsin bilip bilmeden konuşuyorsun burda konuşmaya devam ediyorsun ya git araştır bakalım küfür eden kimin partisi diye burda boş konuşma