BAŞKAN MEDYA | HAFTANIN EN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ (13 Kişi İçeride)

Emre Reus

56.Dönem Sinop Valiliği 👑 22 Kere Sinop Valiliği⭐
Vatandaş
Çünkü daha küfür eden milli gençlikte olmadığını bilmeyecek kadar cahil olduğunu düşündüm ondan dolayı bilip bilmeden konuşma çok bilmiş gibi buraya gelipte sataşma millete bil öyle sataş git eren abin sana anlatsın doğruları biraz ereni örnek al ya
Aynen Sinan Sevim Milli Gençlik partisinde değildi dime küfür edenler partisindeydi aynen hadi canım hadi sen oyununu bende oyunumuz oynayalım cahillerle uğraşamam yeter bu kadar uğraştığım

Abuzeyt

Aktif Üye
53. Dönem Oyun Başkanı
Milli Gençlik Partisinde olan Sinan Sevim küfür edenin banini açmadı sonrada Whatsapp da tehdit dolu mesajlar etmedi mi küfürler etmedi mi

İlla gerçekleri mi yazalım
Ya cahil kardeşim bak küfür eden milli harekat Sinan sevimin zamanında banını açan küfür yiyen kadın şuan onun yanında iş yapıyor bilmiyorsun dedikçe konuşuyorsun

Emre Reus

56.Dönem Sinop Valiliği 👑 22 Kere Sinop Valiliği⭐
Vatandaş
Ya cahil kardeşim bak küfür eden milli harekat Sinan sevimin zamanında banını açan küfür yiyen kadın şuan onun yanında iş yapıyor bilmiyorsun dedikçe konuşuyorsun
Konuşurum lan sanane burası platform değil mi illa delirteceksin beni harbiden sinirin son katmanına geldim

Abuzeyt

Aktif Üye
53. Dönem Oyun Başkanı
Neyi parçalıyorsun mesela kağıt yırtmak mı kalem kırmak mı ne gibi parçalamak 😂😂 klavye erkekliği yapma