Çocuk atar gider yapsan ne olur umrumda bile değilsin ki çocuklarla uğraşmam benValla benim için hava hoş delirirsem karşımda kini görmem ben 40 yaşında ki adama atar gider yaptım başka bir oyunda noldu geldi mi yanıma
Çocuk atar gider yapsan ne olur umrumda bile değilsin ki çocuklarla uğraşmam benValla benim için hava hoş delirirsem karşımda kini görmem ben 40 yaşında ki adama atar gider yaptım başka bir oyunda noldu geldi mi yanıma
Bende başkalarından gördüm klavye delikanlılığını hatta 40 yaşında ki birisinden gördüm yani artık yaş farketmiyor ben normalde kolay kolay parlamam ama parlazsam susmamNeyi parçalıyorsun mesela kağıt yırtmak mı kalem kırmak mı ne gibi parçalamakklavye erkekliği yapma
Parlasana baba yiğit erkekliğini göster saklanmaBende başkalarından gördüm klavye delikanlılığını hatta 40 yaşında ki birisinden gördüm yani artık yaş farketmiyor ben normalde kolay kolay parlamam ama parlazsam susmam
Parla bakıyım ne kadar parlıyon telefon flaşı kadar aydınlık veriyon mu bariBende başkalarından gördüm klavye delikanlılığını hatta 40 yaşında ki birisinden gördüm yani artık yaş farketmiyor ben normalde kolay kolay parlamam ama parlazsam susmam
Yok ya bundan bir şey olmaz bu kadar bunun havası daParla bakıyım ne kadar parlıyon telefon flaşı kadar aydın veriyon mu bari
Ahhaajhah iyidi buParla bakıyım ne kadar parlıyon telefon flaşı kadar aydın veriyon mu bari
Sen nesin boyle yaBende başkalarından gördüm klavye delikanlılığını hatta 40 yaşında ki birisinden gördüm yani artık yaş farketmiyor ben normalde kolay kolay parlamam ama parlazsam susmam
Hayataki tek başarın sayıgızlıkmı .Valla benim için hava hoş delirirsem karşımda kini görmem ben 40 yaşında ki adama atar gider yaptım başka bir oyunda noldu geldi mi yanıma
Ben herkese saygı gösteririm ama Ali şunu unutma ben sana asla saygı göstermem ve iki yüzlülere asla ben kimseye benzememHayataki tek başarın sayıgızlıkmı .
Gerçekten devamını okuya bastığım için kendimi kınıyorumSelam Kırşehir civ..devamıoku
Senden saygı göster diyen kim yav beni neyle sınıyorlar çor çocukla uğraşıyoruz hadi ders zilin çaldı derse abilerinle konuşuruz Allah zihin açıklığı versin.Ben herkese saygı gösteririm ama Ali şunu unutma ben sana asla saygı göstermem ve iki yüzlülere asla ben kimseye benzemem
KdkdkkdkdkdGerçekten devamını okuya bastığım için kendimi kınıyorum
Yalnız değilsinGerçekten devamını okuya bastığım için kendimi kınıyorum
22 yaşındayım dikkat et karşında çocuk yok daha da fazla münakaşeye girme benleSenden saygı göster diyen kim yav beni neyle sınıyorlar çor çocukla uğraşıyoruz hadi ders zilin çaldı derse abilerinle konuşuruz Allah zihin açıklığı versin.
Sana da en yakın zaman oyunda adres atacağım en kısa zamanda gelYalnız değilsin![]()