Rüa hayırlı olsun seni en iyi ben tanıyorım sırt sırts yürüdük ve hiç sorun yaşamadık İvep senin yaptıklarını unutmayacak iyiki ivepe gelmişsin zamanında karmaşık duygulara girdiğim bi dönem üzüntü ve sevinci aynı anda yaşıyorum
Hayırlı olsun rüa ben de bazı oyuncular gibi size önyargı taşıyan sizin oyun geçmişinize ve yakın irtibatınız olan kişilere ayrımcılık yapacağınızı düşünen oyunculardan biriyim ve yanılmak istiyorum. Adaletli bi şekilde , kurallar neyi gerektiriyorsa uygulayacağınıza inanmak istiyorum. Yönetim de sizi aranıza aldığına göre zaten gerekli herşey konuşulmuştur. Başarılar dilerim.Öncelikle herkese çok teşekkür ederim, akıllarda elbet soru işareti olacaktır fakat diğer yöneticiler nasıl adil ve objektif yaklaşıyorlarsa zamanla önyargınızın kırılacağını ve benimde aynı şekilde yaklaşacağımı göreceksiniz. Tekrardan tebrik eden etmeyen herkese çok teşekkür ederim.
birlikte çok yol katettik umarım çok daha iyi yerlere gelebilirsin başarılar şimdidenRüa hayırlı olsun seni en iyi ben tanıyorım sırt sırts yürüdük ve hiç sorun yaşamadık İvep senin yaptıklarını unutmayacak iyiki ivepe gelmişsin zamanında karmaşık duygulara girdiğim bi dönem üzüntü ve sevinci aynı anda yaşıyorum
yargıyla yaklaşmanız normaldir fakat zamanında bir aradada bulunduk, bir kere olsun hak yediğimi gördüyseniz önyargınızın kırılacağından emin olabilirisiniz fakat görmediyseniz yaşanan olaylardan dolayı yargılamanızı doğru bulmuyorum tek taraflı bakılmamalıydı olayaHayırlı olsun rüa ben de bazı oyuncular gibi size önyargı taşıyan sizin oyun geçmişinize ve yakın irtibatınız olan kişilere ayrımcılık yapacağınızı düşünen oyunculardan biriyim ve yanılmak istiyorum. Adaletli bi şekilde , kurallar neyi gerektiriyorsa uygulayacağınıza inanmak istiyorum. Yönetim de sizi aranıza aldığına göre zaten gerekli herşey konuşulmuştur. Başarılar dilerim.
Bunula ilgili formda yazı göremedim görseydim bende başvuru yapardım. Acaba seçim yaparken hangi kriterler vardı.Hayır kendisi Bizler gibi Yönetici
Wiki de okuduğum kadarıyla yönetici seçmek için bildiri yayınlamaniz gerekmiyor mu?Hayır kendisi Bizler gibi Yönetici
Öncelikle herkese çok teşekkür ederim, akıllarda elbet soru işareti olacaktır fakat diğer yöneticiler nasıl adil ve objektif yaklaşıyorlarsa zamanla önyargınızın kırılacağını ve benimde aynı şekilde yaklaşacağımı göreceksiniz. Tekrardan tebrik eden etmeyen herkese çok teşekkür ederim.
Bazı durumlarda insiyatif kullanıp gözlemlerimiz sonucunda alabiliriz.Wiki de okuduğum kadarıyla yönetici seçmek için bildiri yayınlamaniz gerekmiyor mu?
Ne anlamı kaldı wikiye yazmanın ozaman. Belki bu oyuna senelerini vermiş emeklerini vermiş yönetici olmak isteyen daha eski oyuncular vardır. Bunları değerlendirmek yerine neden inisiyatif kullandınız..Amacımız ortalığı karıştırmadan yönetmek degilmi?Bazı durumlarda insiyatif kullanıp gözlemlerimiz sonucunda alabiliriz.
Bazı durumlarda insiyatif kullanıp gözlemlerimiz sonucunda alabiliriz.
Sayın yoneticim tabiki inisiyatif alacağınız durumlar olabilir bunu hiç kimse sorgulayamaz. Böyle önelim bir görev için inisiyatif almak biraz fazla gibi geldi. Bu oyuna yıllarca aylarca emek vermiş formda olsun oyunda olsun ceza almamış kişiler yapılan haksızlık degilmi sizce. Biz oyunculara Medya yöneticisi olmak için form açıp arka taraftan başka yönetici çekmek ne kadar adil.Bazı durumlarda insiyatif kullanıp gözlemlerimiz sonucunda alabiliriz.
Fatih yöneticim seni buralarda görmek ne güzel@Rüa Başkan Online ailesine hayırlı olsun görevini en iyi şekilde yapacağından şüphem yok. Görevinde başarılar dilerim
Gözlemleriniz.?Bazı durumlarda insiyatif kullanıp gözlemlerimiz sonucunda alabiliriz.